Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 27-4 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 25 - February - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 27-4 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 27-4 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-4 Martie 2016. Taur Saptamana 27-4 Martie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 27-4 Martie 2016

Prima parte a zilei de 27 februarie nu aduce lucruri bune in planul muncii. Totul le iese pe dos, conflictele par a se tine lant iar exasperarea unora dintre nativi poate atinge limita rabdarii. Cele mai multe necazuri si surprize vin de la persoanele care le-au fost candva apropiate, de care au fost legate prin relatii de prietenie, de simpatie dar, mai ales, alaturi de care au fost implicate intr-un proiect.
Acum proiectul e praf si pulbere, persoanele fug care-ncotro, fiecare vazandu-si de interesul personal,

lasandu-l pe nativul din Taur, singur. Interesant este ca, desi, in mod obisnuit, divergentele pleaca de la bani, de aceasta data, ceea ce ii desparte de o serie de cunoscuti, sunt convingerile, interesele majore, premizele de viata.
Reverberatiile acestui moment, chiar daca de scurta durata, se vor rasfrange, intre 27 februarie dupa-amiaza si 29 februarie, asupra contractelor, intelegerilor si cooperarii sau relatiilor de afaceri ori de cuplu. Prudenta la ce fac, ce spun, ce initiaza sau cum reactioneaza cei care sunt angrenati in desfasurarea unor conflicte cu substrat sau finalitate procesuala.
In afara constrangerilor si situatiilor limita, care se acutizeaza cu cat se inainteaza spre 4 martie, se mai pot declansa dispute inveninate, ori se pot materializa „lucraturi”. Nu va lasati purtati de sentimente si emotii desi, e foarte greu de obtinut calmul si luciditatea in astfel de conditii.
Intre 1 si 3 martie (pana la pranz), un intreg sistem relatii si evenimente care privesc banii, institutiile, strainatatea si apropiatii, intra in criza. Uneori, intervin factori legali, legislativi, alteori intervine factorul uman. Din a doua parte a zilei de 3 si, apoi, pe 4 martie, Taurii vor face efortul de a se stabiliza afectiv, emotional, de a reveni la ratiune dar, concluziile la care vor ajunge, dupa acest efort de luciditate, nu le vor placea nici lor.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI