Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 29-4 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 27 - October - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 29-4 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 29-4 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016. Taur Saptamana 29-4 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, stari organice fluctuante. Pe o alta directie, unii nativi ar putea fi nevoiti sa se adapteze situatiilor ivite la locul de munca si sa analizeze cu atentie jocurile de interese care se fac si care ii pot afecta dar, cu siguranta, nu trebuie sa se implice in rezolvarea lor iar constrangerile care se vor contura ar trebui intelese ca o etapa a crizei prin institutia/firma unde lucreaza.
Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), intrigile si conflictele mocnite se pot amplifica iar forta lor de a submina o alianta, un parteneriat, desi manifestata discret, va fi redutabila. Intre soti, se pot

produce crize de gelozie sau certuri care pleaca de la interese egoiste.
Daca Taurii pot fi victimele acestor trasaturi de caracter sau de mentalitate ale partenerilor de viata sau de proiect, prin restul efectelor planetare din Scorpion si prin efectul lor conjugat cu cel al Lunii Noii, nici nativii nu vor scapa de riscul de a cadea in pacat.
Oricat i-ar impinge demonul sa „le arate dusmanilor de ce sunt ei in stare”, pentru a nu se afla intr-o postura vinovata si pentru a nu strica relatiile la care tin, este bine ca Taurii sa nu actioneze intr-un fel care nu le va face cinste. Perioada plina de pericole greu de identificat, in contextul unor procese.
Este bine ca Taurii sa nu dea declaratii sub presiune morala si sa nu se lase infranti, semnand contracte in dezavantajul lor. Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, posibile castiguri si solutii oneste cu privire la bani, la intrarea in posesie a unor bunuri materiale sau la primirea unor facilitati.
Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, analiza lucida, pe fondul faptelor consumate in jur de 29 octombrie, cu privire la drumul lor in viata, la convingerile care ii blocheaza in luarea unor decizii sau la constrangerile morale care le greveaza libertatea de optiune.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI