Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 3-9 August 2019

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2019

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 3-9 August 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 3-9 August 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 August 2019. Taur Saptamana 3-9 August 2019

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 3-9 August 2019

intre 3 şi 4 august după amiaza. plăceri trăite cu măsură sau. alteori, cu mai puţină disponibilitate spre veselia excesivă şi pierderea de timp. Cei maturi vor rămâne concentraţi pe chestiunile importante legate de un proiect ambiţios sau de modalităţile de împlinire personală prin desfăşurarea coerentă a unor activităţi bazate pe însuşirile personale. Intre 4 august, după 16.30. şi după amiaza zilei de 6 august, va fi nevoie de un strop de diplomaţie la locul de muncă sau. de la caz la caz. de detaşarea de situaţiile ambigui. neclare.

în relaţiile inter umane de la serviciu. Perioadă în care micile distincţii organice trebuie şi pot să fie contracarate prin măsuri de compensare. în funcţie de motivul care le-a generat, de exemplu: enervare/calmare, muncă/repaus. îngrijorare/liniştire a spiritului, exces culinar/regim alimentar. Răstimp marcat de efortul nativilor de a înţelege logica unor evenimente ori de a descifra adevărul într-o situaţie încâlcită, imposibilitatea de a lua decizii şi a se hotărî la ce renunţă şi cărui aspect din etapa lor actuală de viaţă să-i acorde mai multă atenţie sau întâietate. între 6 august, după ora 18.42. şi sfârşitul zilei de 8 august. perioadă uneori antipatică în planul relaţiilor parteneriale. Dacă este vorba de relaţiile între soţi. familia din care provin cei doi, a unuia dintre ei sau a amândurora, reprezintă factori de presiune şi de conflict prin ceea ce propun, impun, pretind sau refuză. Taurii vor avea tendinţa să tranşeze destul de brutal şi de categoric aceste enervante raporturi de familie. între 8 august, după ora 23.35 şi 9 august, posibile demersuri legale (juridice, procesuale, notariale) menite să reglementeze o chestiune financiară, patrimonială sau de susţinere materială. Atenţie la comunicarea şi cooperarea cu părinţii şi la evenimentele care se pot derula în legătură cu casa ori care privesc mentalitatea nativului.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI