Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 6-12 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 4 - February - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 6-12 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 6-12 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Februarie 2016. Taur Saptamana 6-12 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 6-12 Februarie 2016

Ziua de 6 februarie le poate da unor nativi tendinta de a se gandi la motivatia interioara pentru faptele sau optiunile lor din trecut care, acum, trebuie sa fie corectate, prin noi decizii. Le poate trece prin minte cate o solutie interesanta, demna de a fi pusa in practica dar, pentru care nu au energia sau convingerea necesara pentru a o pune in practica, isi vor pierde timpul consultandu-se cu unii si cu altii pentru a gasi

argumentele necesare consolidarii directiei vizate.
Alte persoane pot primi vesti cu caracter administrativ in legatura cu un proiect ce priveste strainatatea, oameni si institutii la distanta de locul in care traiesc. Acestea presupun comunicarea unor termene sau conditii materiale (acte necesare, demersuri oficiale, documentatii) ce trebuie rezolvate pentru a fi acceptati intr-un context profesional sau de perfectionare personala prin invatatura, studiu, practica etc. Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11 dimineata), in prim-planul atentiei lor vor fi premizele socio-profesionale. Luna Noua in Varsator, prin relatiile proaste pe care le va crea cu Marte, va radicaliza o serie de demersuri: unele initiative vor fi stavilite prin conditii exterioare proiectului, greu de solutionat, prin opozitia unor superiori, prin viciile unui parteneriat sau ale unei colaborari care isi dezvaluie, acum, riscurile. Intre 9 februarie (dupa ora 11) si 11 februarie (pana la pranz), Taurii ar dori sa se intalneasca cu prietenii ca sa gaseasca o impacare sufleteasca dar aceasta tendinta interioara este risipita de reticentele personale, de frica de a nu se afla prea multe despre ei, de o jena financiara sau chiar de sentimentele contradictorii resimtite fata de acele persoane.
Pe 11 si 12 februarie, Taurii vor fi persoane dificile, concentrate pe problemele de sanatate (migrene, enervari, anxietate, furie indreptata cuiva anume etc.) sau pe conflictele de munca si activitatea zilnica de care nu se pot detasa.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI