Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 8-14 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 6 - August - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 8-14 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 8-14 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 8-14 August 2015. Taur Saptamana 8-14 August 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 8-14 August 2015

Casa a IV-a legata de familia din care provin (rude de sange pe linie materna sau paterna), patrimoniul, locuinta raman la fel de importante pentru acesti nativi ca si pana acum. Mai intai intra Marte in acest segment astral.
El va induce tendinta de a revendica, de a se rafui, de a se certa cu una sau mai multe persoane din familie; alteori poate fi vorba doar de atitudinea lor posesiva si revendicativa care poate sa depaseasca uneori cadrele fireste de manifestare (pana pe 25 septembrie).
Tot aici se inscrie si faza de Luna Noua, din 14 august a.c., care poate marca inceputul unei perioade de preocupari noi pe aceste directii de viata, purtand insa amprenta ambitiei, orgoliului sau al unui interes personal manifestat categoric.
Pe 11 august Jupiter paraseste zodia Leului si, implicit, aceasta casa, si se muta in Fecioara, de unde va tempera o serie de porniri aventuriste, indemnandu-i sa se ocupe indeosebi de copii (daca ii au) sau de aducerea pe lume a unui urmas, ca o forma de stabilitate si responsabilitate in viata pe care acum se simt in stare sa si-o asume.
Intre 8 si 11 august intre rude si familia pe care si-au facut-o prin casatorie se pot naste situatii neplacute

sau pot izbucni nemultumiri mocnite, nerostite de nici unda dintre parti pana acum.
Saptamana le aduce un interes sporit pentru propria lor persoana, mai ales sub forma ingrijirii corporale (8 august), demersuri motivate de nevoia de face rost de bani (9 si 10 august), tendinta spre discretie, tacere sau camuflare in fata cunoscutilor (11 si 12 august), preocupari domestice (13 si 14 august), griji parintesti sporite dupa 11 august, calcule afective si analize luciditate ale unei relatii sentimentale, mai ales pe directia algebrei sentimentale de tipul: „cat ma costa, ce castig eu”.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI