Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 9-15 Ianuarie 2021

Postat de Urania Horoscop On 8 - January - 2021

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 9-15 Ianuarie 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 9-15 Ianuarie 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 9-15 Ianuarie 2021. Taur Saptamana 9-15 Ianuarie 2021

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 9-15 Ianuarie 2021

In prima parte a zilei de 9 ianuarie, dubii și îndoieli cu privire la o persoană care îl provoacă la dialog sau la oferta de a se alătura unui colectiv (colaborare). între 9 ianuarie, după ora 13:15, și 11 ianuarie, la prânz, aspect puțin semnificativ pentru axa celor două case ale banilor și bunurilor sau al intereselor și avantajelor materiale. între 11 ianuarie, după ora 15:30, și după-amiaza zilei de 13 ianuarie, nativii vor fi obligați să se limpezească și să afle clar pe ce și pe cine se pot baza în dezvoltarea unui proiect major de viață.

Contextul le va oferi nativilor siguranță pe termen lung și șansa de a se afirma și regrupa în jurul unor idei majore mai ales celor care au ajuns la vârsta deplinei maturități și a cunoașterii capacităților lor. în dimineața zilei de 13 ianuarie va avea loc Luna Nouă în Capricorn care ar putea constitui factorul declanșator al acestei cristalizări de opinii și idealuri prin forța cu care va elimina lucrurile inutile, revolute sau superficiale din calea evaluărilor celor născuți în zodia Taurului. între 13 ianuarie, după ora 18:44, și 15 ianuarie, unul sau mai multe evenimente îi pot angrena pe nativii în plin proces de afirmare. Ipostaze inedite, cu tentă conflictuală sau polemică îi pot pune pe Tauri în situația de a se controla ori de câte ori vor trebui să se exprime în fața colegilor, a subalternilor, a unor specialiști, a publicului. Unii, însă, se vor putea afirma tocmai pe fondul acestui context dificil, din cauza celor douăsprezece cuadraturi realizate de planetele care tranzitează zodiile Taur și Vărsător, care va ridica importanța unor împrejurări la cote nebănuite de risc și de vizibilitate în fața opiniei publice, din fața cărora cei slabi vor da înapoi. Posibile ipostaze radicale pentru nativii de toate vârstele care le pun ființa la încercare, uneori, poate. pentru prima dată, în acest fel.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI