Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 10-16 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 8 - December - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 10-16 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 10-16 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Varsator 10-16 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), comunicare intensa pe diferite planuri, cu persoane diferite, in conjuncturi diferite. Se poate vorbi de o zi agitata in care discutiile si drumurile i-ar putea solicita pe nativi pana la epuizare. Partea buna din aceasta tevatura este ca, pe fondul acestor contacte umane, ei ar putea obtine informatii utile lor, interesante sau si-ar putea mari bagajul de cunostinte.
Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), multe dintre intamplarile firesti din familie se vor reflecta in viata lor, implicandu-i personal, obligandu-i sa tina cont, ori de cate ori vor lua o decizie, de dorinta sau interesele unei rude (in principal parinti, fireste, daca acestia traiesc).

Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), perioada placuta mai ales pentru cei tineri care vor avea puterea de a se bucura de tot ceea ce le ofera modul de viata curent: o plimbare, o mancare buna, o muzica bun, un film interesant, o petrece, o intalnire romantica.
Perioada nu este insa la fel de favorabila acelor sportivi care vor sustine concursuri si competitii si care vor da dovada de neatentie, care se vor concentra cu greutate in timpul intrecerii si vor fi emotivi, trecand rapid de la o stare de spirit la alta si dand dovada de o nervozitate contraproductiva. Luna Plina va genera sau le va intensifica.
Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, nativii isi vor forma pareri gresite despre persoane, oameni, locuri, fapte legate de locul de munca. De aici si riscul de a actiona gresit daca se vor baza doar pe aceste impresii de meoment neverificate practic.
Stare de sanatate marcata de disfunctii gastrice de scurta durata si intensitate mica. In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), incepe o perioada de posibile incercari, confruntari si conflicte in plan partenerial.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI