Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 10-16 Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 8 - October - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 10-16 Octombrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 10-16 Octombrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015. Varsator 10-16 Octombrie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015

Pe 10 octombrie Sensul Vietii (Nodul Nord al Lunii) va intra in casa a VIII-a a banilor si beneficiilor obtinute ca ajutor sau prin prezenta constanta a cuiva care le ofera suportul material necesar pentru actuala etapa de viata.
Nodul Sud va incepe sa tranziteze, tot din 10 octombrie, casa a II-a a banilor din munca proprie si a tuturor relatiilor financiare in care intra componenta „munca platita”.
Intre 10 si 11 octombrie dimineata, nativii pot realiza niste castiguri, pot pune baza unei relatii cu o persoana sau cu o institutie de pe urma careia el poate beneficia material, social sau moral. Se pot oficializa acte ce privesc o mostenire, se poate intra in posesia unor bunuri prin cadouri, donatii, gesturi

filantropice.
Intre 11 octombrie dupa-amiaza si 13 octombrie, unii nativi pot trece prin crize de constiinta provocate de destramarea unor planuri – sau vise – pe care si le-au facut in legatura cu un succes sau cu afirmarea lor.
O situatie se schimba radical prin anularea conditiilor anterioare sau prin modificarea radicala a unor clauze de data recenta. Vesti care supara mai ales in ipostaza refuzului unei aprobari asteptate, a respingerii unei cereri, a acceptarii unui dosar depus etc.
Pe 12 octombrie, pot avea loc discutii a caror turnura nebanuita si neplacuta socheaza si il lasa pe nativ, pentru moment, fara cuvinte, fara reactie, fara solutie.
Intre 14 si 16 octombrie dimineata se poate vorbi de o activitate socio-profesionala desfasurata sub semnul stresului, al unor conflicte si tensiuni ce planeaza in registrul socio-profesional public.
Din 16 octombrie dupa-amiaza, relatiile cu persoanele importante, sus-puse, cu functii intr-o ierarhie socio-profesionala, sunt de bun augur, ele permitand nativului obtinerea unui sprijin moral.

Horoscop Lunar Octombrie 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI