Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 10-16 Octombrie 2020

Postat de Urania Horoscop On 9 - October - 2020

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 10-16 Octombrie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 10-16 Octombrie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Octombrie 2020. Varsator 10-16 Octombrie 2020

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 10-16 Octombrie 2020

Intre 10 și 11 octombrie, în zori, stare organică obișnuită, fără mari disponibilități spre efort fizic sau spre destindere. Discrete tulburări gastrice, digestive, metabolice, de alăptare. între 11 octombrie, după ora 03:25, și dimineața zilei de 13 octombrie, posibilă întâlnire sau dialog cu o persoană importantă, autoritară sau aflată în misiune oficială.

Dialog normal dar în care trebuie să țină cont de împrejurări, de rangul interlocutorului, de etichetă, de importanța momentului și a consecințelor unor viitoare decizii. Aspectele delicate trebuie să fie discutate deschis, cu onestitate și fără tertipuri. Erorile acestei întâlniri sau conversații vor complica lucrurile. între 13 octombrie, după ora 07:56, și dimineața zilei de 15 octombrie, mici aranjamente menite să le permită Vărsătorilor să obțină un profit ori să le permită să netezească drumul spre o rezoluție oficială/legală convenabilă. Din 15 octombrie, Mercur se va afla în mișcare aparent retrogradă și, până pe 1 noiembrie, va genera un bruiaj în jurul acestor nativi: critici, atacuri, ironii răutăcioase, comentarii sarcastice, acuzații nefondate, provocări, etc. Deși neplăcute, și, probabil că, în mare parte, neadevărate, ele trebuie să fie reevaluate și demontate de către nativii care au funcție, răspundere, o imagine de apărat, o autoritate profesională de consolidat, abia după 11 noiembrie, când, revenit la mișcarea directă, Mercur va “desface” ceea ce permite acum să se înnoa- de, în chip nedemn. între 15 octombrie, după ora 08:54, și 16 octombrie, axa celor două case ale comunicării, a învățării sau a învățăturii ori a deplasărilor va sta sub semnul unor aspecte astrale care vor acutiza problemele de conștiință și vor sta, mai ales, sub semnul, și mai complicat, al Lunii Noi în Balanță, din 16 octombrie, care le va radicaliza gândurile, schimbul de opinii, deciziile și comportamentul.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI