Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 12-18 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - November - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 12-18 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 12-18 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Varsator 12-18 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, schimburi de cuvinte lipsite de protocol sau diplomatie, mici conflicte verbale. Posibile informatii care socheaza dar care il obliga pe nativ sa ia niste decizii de moment. Drumurile se pot asocia cu surprize, cu mici incidente, cel mai adesea provocate de o defectiune tehnica.
Pe 12 noiembrie, Mercur va intra in casa prietenilor ceea ce le poate permite Varsatorilor un schimb de impresii util lor. Cei tineri se pot forma in umbra unui model uman. Varsatorii vor avea de profitat de pe urma unor intalniri cu oameni interesanti, chiar daca acestea nu vor evolua spre o prietenie ci vor ramane la nivelul unor relatii oficiale.

Pe 12 noiembrie, Venus va intra in casa a XI-a, ceea ce le va permite nativilor sa se calmeze, sa-si limpezeasca ideile, sa se stabilizeze cu logica, intr-o decizie, o optiune sau o strategie de viata. Atentie sporita in cazul celor care au functii si demnitati ori imagine publica de aparat la eventualele atacuri care se pot produce in ziua de 12 noiembrie ori la riscurile pe care si le pot asuma in mod nejustificat, actionand sub ecoul afectiv al evenimentelor. Unii si-ar putea pierde functia, altii ar putea sa se retraga dintr-o activitate, in urma presiunilor exercitate asupra lor.
Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), probleme de conservare a averii, de protejare a unui bun funciar, imobiliar sau locativ. Posibile instrainari fortate de imprejurari particulare cu impact major asupra nativului.
Pe 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), unele persoane nascute in aceasta zodie, mai ales cei tineri, vor da dovada de exuberanta si chef de viata, de inspiratie si imaginatie (daca sunt artisti, creatori, interpreti). In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, mici disfunctii organice, reflectate mai mult la nivel digestiv.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI