Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 12-18 Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - September - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 12-18 Septembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 12-18 Septembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Septembrie 2015. Varsator 12-18 Septembrie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 12-18 Septembrie 2015

Acesti nativi ar trebui sa se grabeasca si sa profite cat mai pot, adica intreaga saptamana viitoare si, dupa aceea, pana spre 25 septembrie, si respectiv 9 octombrie, cat mai functioneaza tranzitele planetelor Marte si Venus prin casa aliantelor dar si a conflictelor.
In perioada amintita se poate negocia sau se poate transa definitiv un conflict. Se mai pot face demersuri in vederea semnarii unui acord sau a unei intelegeri in beneficiul personal.
Cu destul de multe schimburi de replici si consum de energie, chiar si disensiunile conjugale pot fi

rezolvate. Intre 12 si 13 septembrie Varsatorii se uita pe cer, asa… mai mult in gol, in speranta ca de acolo, de sus, vor primi intr-ajutor o idee salvatoare cu privire la o chestiune baneasca.
Metoda, uneori, functioneaza. In preajma datei de 13 septembrie se poate petrece in viata unora ceva, de natura surprizei, care sa le schimbe registrul existential in chip evident.
Intre 14 si 16 septembrie, gandirea lor va fi caracterizata printr-o abundenta de idei, si de planuri. Cei tineri (sau „inca” tineri) se vor scalda in acest suvoi astral ce le va pune mintea la contributie, obligandu-i sa desfasoare o intensa activitate cerebrala.
Aceste proces de gandire efervescent ii incanta pe toti, vazand „cate idei le trec prin cap”. Totusi, trebuie pusa o stavila in aceasta cavalcada a gandurilor si, fireste, trebuie pusa si ordine altfel, acest moment fertil din punct de vedere mental sau chiar spiritual, ramane o agitatie fara un spor real.
Pentru ca, din 18 septembrie pana pe 9 octombrie, va urma o incetinire a acestui tip de activitate intelectuala. De aceea, este bine ca ideile care se nasc acum sa fie notate, pentru a nu fi uitate sau alterate de trecerea timpului si pentru a fi puse in practica, cu calm, in miezul toamnei. Ambitii si provocari in plan profesional, public intre 16 dupa-amiaza si 18 septembrie.Horoscop Lunar Septembrie 2015
 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI