Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 15-21 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 13 - August - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 15-21 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 15-21 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 August 2015. Varsator 15-21 August 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 15-21 August 2015

Varsatorii traiesc in si prin tranzitele planetelor prin zodia Leului, ce le sustine casa a VII-a, si care le da cele mai dinamice dar si cele mai ciudate („traznite”, daca suportati termenul), impulsuri astrale cu privire la partenerul de viata, casatorie, divort, partaj, separare afectiva sau doar de bunuri, despartire, cearta, revolta, chef de revansa, spirit competitiv impins pana departe, uneori pana prea departe in afaceri, asocieri si parteneriate.
Unii nativi, rapusi de dorinta de a fi liberi, independenti, de a nu fi controlati de nimeni, au tendinta sa se supere din te miri ce, sa exagereze si sa ameninte cu demisia, cu plecarea, cu abandonarea unui proiect in care se afla implicat alaturi de o serie de persoane de mult timp. Nu-l motiveaza si nu-l calmeaza, deocamdata nici ideea unui castig banesc, nici veleitatile de a fi sef, nici dorinta de a face o schimbare esentiala in viata personala sau profesionala.
Nu! El vrea sa fie liber iar acum e timpul (astrologic) al acestor manifestari rebele, deloc constructive si prin asta, deloc inteligente. Avem de-a face cu capricii, stari de spirit exacerbate, cu fantezii si utopii care ii imping pe unii, mai ales pe cei tineri, sa dea cu piciorul la multe aspecte de viata solida pe care si le-au

faurit singuri, cu efort si sacrificii.
Aceasta tendinta generala nu se epuizeaza in perioada 15 – 21 august pe care o analizam acum ci, ea va continua inca aproximativ 10 zile dupa aceasta etapa. Pe 16 si 17 august sunt constransi sa se ocupe de bani, taxe, chitante, plati etc.
Intre 18 si 20 august se rupt de realitate si citesc, se informeaza, invata etc. Intre 20 august dupa-amiaza si 21/22 august viata lor sociala, publica trece prin impas. Nu doar ei sunt nemultumiti de activitatea lor ci si cei din jur. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI