Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 18-24 Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 16 - June - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 18-24 Iunie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 18-24 Iunie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Varsator 18-24 Iunie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 18-24 Iunie 2016

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), relatiile cu prietenii vor fi ravasite de un aspect astral puternic care ii va impinge spre fronda, reactii categorice, exagerate, marcate de subiectivism si arbitrar. Cel mai mult le va placea nativilor sa se contrazica pana in panzele albe, sa puna pariuri, sa-si exprime sonor dezacordul, reactionand disproportionat fata de motiv , cheltuindu-si, astfel, energia in zadar.
In special pe 20 iunie, apropiatii nu ar trebui sa se puna la mintea lor. In afara Lunii Pline din acea zi, care va permite aceasta inflamare, mai e de luat in calcul opozitia Mercur/Saturn care va alimenta imposibilitatea nativilor de a se stapani, de a ceda in orice fel de dialog unde impresiile si convingerile nu sunt la unison.

Certuri si schimbari frecvente ale starii de spirit se pot inregistra chiar si fata de cei dragi sau apropiati lor sufleteste. Nu o data, mai ales cei tineri, vor rosti, ca explicatie, celebrul adagio „mi-am schimbat parerea despre tine”.
Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, acest tumult interior si exterior se va stinge, iar nativii vor fi obligati sa fie atenti cu propria lor persoana. Uneori, ei pot fi doar morocanosi, alteori, se pot simti realmente rau.
Aceasta indispozitie se va prelungi pana spre 22 iulie a.c. si ea va fi provocata de proasta functionare a aparatului digestiv, de un metabolism defectuos care le va induce refuzul (aproape nejustificat) al hranei, va accentua capriciile culinare si un fel dezordonat de a manca (la intervale mari de timp, in cantitati dezechilibrate – cand prea mult, cand prea putin).
In cazul copiilor sau al adolescentilor, parintii se vor lupta cu mofturi si incapatanari, al caror substrat va avea, totusi, o explicatie organica, drept care acestia nu trebuie sa fie fortati sa manance. In planul muncii, se va instala, pentru o luna, o perioada, de efort si de obligatii de serviciu plictisitoare, exasperante prin rutina si lipsa de satisfactie.
Intre 23 si 24 iunie, Varsatorii par sa-si revina, fiind – e drept ca, doar pentru doua zile! -, veseli si extrovertiti.


Horoscop Lunar Iunie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI