Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 19-25 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 17 - December - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 19-25 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 19-25 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015. Varsator 19-25 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015

Între 19 şi 20 decembrie contradicţiile vor pune stăpânire pe Vărsători. Aceştia vor să rezolve, pe loc şi repede, toate chestiunile încurcate din viaţa lor. Pentru asta dau dovadă de o nelinişte interioară care nu le e de loc un sfetnic bun.
Dau telefoane, fac vizite, abordează pe unul şi pe altul, apelează la toate tehnicile de comunicare modernă,

pentru a pune întrebări, pentru a face precizări, pentru a pune condiţii etc. Un fel de război al cuvintelor din care nu vor ieşi întotdeauna învingători din simplul motiv, că unii, nu-i vor lua în serios, alţii îi vor ignora şi alţii, mai temperaţi, vor aştepta un moment mai potrivit să rezolve respectiva chestiune.
Este bine să aibă reacţii publice necontrolate, să-şi dea frâu liber convingerilor sau sentimentelor pentru că stridenţa acestui context astral le va marca în chip neplăcut comportamentul. Drumurile sunt asociate cu factori majori de risc de accidente, de producere a unor defecţiuni la maşina proprie cu care se deplasează sau la mijloacele de transport în comun, indiferent de natura lor, cu care se deplasează.
Călătoriile pot cunoaşte amânări, modificări ale rutei, condiţii impuse în ultima clipă. Pe 21 şi 22 decembrie, Vărsătorii sunt vedete, sunt actori chiar dacă nu asta le este meseria. Vor să facă impresie şi reuşesc. Sunt inventivi, simpatici, „trăzniţi”, se poartă adolescentin, le e dor de glume, de şotii, de comunicare, de exprimare liberă, necenzurată a prea-plinului lor sufletesc. „Mă distrez, deci trăiesc”, pare a fi, în aceste zile, deviza lor de viaţă.
Pe 25 decembrie ei încep să se resimtă de pe urma drumurilor, a agitaţiei şi a modului lor de viaţă extravagant dar, cum 25 decembrie, e ziua întâi de Crăciun, nu se vor tempera şi vor „trage de ei” ca să facă faţă evenimentului. Stomacul însă…digestia însă… articulaţiile…! şi asta pe fondul Soarelui care va fi intrat în casa a XII-a a suferinţelor cronice din 22 decembrie.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI