Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 19-25 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - November - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 19-25 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 19-25 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Varsator 19-25 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, relatiile parteneriale vor fi in prim-planul atentiei acestor nativi. Varsatorii nu se vor putea extrage din acest context furtunos, plin de surprize. Ei insisi vor avea idei si solutii dintre cele mai putin obisnuite, puse in aplicare pentru a-si surprinde adversarul (daca va fi vorba de negocieri) sau pentru a-l intimida si destabiliza, daca va fi un colaborator ori un partener de viata.
Uneori, el va recurge la solutii dramatice: se va preface, va juca teatru, va exagera, va dramatiza pentru a indrepta conflictul pe directia dorita de el sau pentru a-l trimite in derizoriu. Totusi, nu este de minimalizat pericolul care mocneste in spatele unor dispute ce se pot declansa in aceasta perioada. Ele ar putea fi

preambulul unor complicatii mai mari, in viitor.
Din 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa prietenilor si, de acolo, timp de o luna, le va deschide drumul spre cunostinte noi si utile lor. Varsatorii s-ar putea afla, in acest rastimp, in preajma unor persoane oficiale, care ii pot ajuta, dand curs unor dorinte sau unor nevoie urgente (de a li se face, de exemplu, dreptate, de a li se aproba o cerere ce vizeaza o chestiune vitala. Dialogurile cu aceia vor fi scurte si eficiente. Perioada trebuie speculata, pentru ca, aceasta sansa nu se va repeta curand.
Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, confuzie si asteptare in legatura cu o chestiune baneasca ce nu se rezolva. Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, se pun probleme de constiinta acute.
Unii Varsatori pot trece prin crize provocate de optiuni si decizii dificile pentru ca le pun la incercare principiile lor morale, profesionale, nationale, religioase, etc. Nativii trebuie sa tina cont de faptul ca aceasta criza are motivatii ascunse pe care nu le cunosc in totalitate, nu le descifreaza sau nici nu le banuiesc.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI