Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 14-20 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 2-8 Aprilie 2022

Postat de Urania Horoscop On 1 - April - 2022

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 2-8 Aprilie 2022

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 2-8 Aprilie 2022. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Aprilie 2022. Varsator 2-8 Aprilie 2022

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 2-8 Aprilie 2022

In ziua de 2 aprilie, sectorul comunicării continuă să fie convulsiv, dramatic, riscant și neplăcut prin starea de spirit pe care o va suscita și prin ipostazele care le vor pune răbdarea la încercare. Posibil conflict trecător în timpul unei deplasări, dezordine în orar, în traseu, în desfășurarea unei deplasări. între 2 aprilie, după ora 19:51’, și dimineața zilei de 5 aprilie, în funcție de vârstă sau de context familial, unii Vărsători pot trece prin conflicte mocnite cu una sau mai multe rude, se pot îngrijora cu privire la evoluția stării lor materiale sau la viitorul unui patrimoniu imobiliar ori funciar pe care îl au în administrare. între 5 aprilie, după ora 6:04’, și după-amiaza zilei de 7 aprilie, instabilitate afectivă.

Vărsătorii nu se vor purta cu seriozitate atunci când vor fi abordați direct de către cei dragi. Se vor eschiva, o vor da pe glumă, vor face ironii și jocuri de cuvinte, vor încerca să le abată acelora atenția de la subiectul pus în discuție și vor evita să se angajeze că se vor schimba ori își vor modifica și comportamentul. De partea cealaltă, cei nemulțumiți de felul în care vor decurge acele discuții vor trage concluzii greșite cum că Vărsătorii nu-i prețuiesc, nu-i respectă etc. în după-amiaza zilei de 5 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 2 mai, va tranzita casa banilor câștigați din muncă, creând numeroase oportunități de a-și lărgi și diversifica și cadrul în care ar putea munci și valorifica o pregătire, un talent, o pricepere. Alături de Jupiter și Neptun, planeta Venus va deschide drumul și altor dialoguri menite să conducă la reglementarea pe cale amiabilă a unei nereguli salariale sau unei încălcări contractuale. între 7 aprilie, după ora 18:31’, și 8 aprilie, stare organică stabilă, cu discrete sensibilități gastrice la anume alimente sau medicamente asociate cu momente de oboseală și de dureri musculare.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 6.05.2022 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI