Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 2-8 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - June - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 2-8 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 2-8 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Iulie 2016. Varsator 2-8 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 2-8 Iulie 2016

Intre 2 si 3 iulie (pana la ora 16:20′), Varsatorii vor avea chef de placeri subtile: muzica, teatru, film, spectacole realizate cu tehnica moderna, manifestari culturale sau „de strada” de avangarda. Perioada buna pentru cei care se exprima prin scris sau vorbit (ziaristi,oameni de televiziune). Mare disponibilitate spre aventuri galante, spre cochetarie, flirt sau placerile vinovate de-o clipa fara angajamente de viitor, fara „costuri sufletesti”. Intre 3 iulie (dupa-amiaza) si 5 iulie (pana la ora 18:30′), se vor deschide doua probleme majore. Prima problema, fireste nu pentru toti nativii, o reprezinta sanatatea. Unii se confrunta cu afectiuni mai vechi, care s-au cronicizat si se dovedesc refractare la vechile tratamente. Ziua de 4 iulie, cand se produce faza de Luna Noua pe casa sanatatii, poate introduce o nota aparte in acest tablou clinic:

fie apare o forma noua de manifestare, fie organismului respinge un medicament sau o terapie. De aceea, o data sesizata o intoleranta cat de mica, tratamentul trebuie intrerupt. Ascultati cu atentie mesajul organismului. Nu este momentul suprasolicitarii organismului cu alimente sau, pe fondul unor analize, cu substante de contrast, reactivi etc. Aceasta atitudine protectiva trebuie sa dureze pana pe 8 iulie, cand, un alt aspect solicitant va actiona pe axa celor doua case ale sanatatii: luati in calcul un respiro pentru organism, prin odihna, efort redus, medicatie minim necesara si eliminarea factorilor de risc. Al doilea segment vizat este cel al muncii unde poate fi vorba de cauza individuala a nativului (aspectul preponderent) sau de o situatie comuna, a intregului colectiv. Intre seara zilei de 5 si 7 iulie, se constituie un cadru astral favorabil supararilor, certurilor, discutiilor care se amplifica de la un cuvant la altul. Atentie sporita la felul in care raspund provocarilor, atacurilor sau criticilor cei care au functii si demnitati publice. Pe 8 iulie, preocupari materiale nascute din nevoia de a reglementa legal statutul unor bunuri ce le revin sau li se cuvin.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI