Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 20-26 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 18 - February - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 20-26 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 20-26 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2016. Varsator 20-26 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 20-26 Februarie 2016

Este posibil ca, unii Varsatori, sa nu se simta bine pe timpul noptii de 20 februarie, cand din cauza unor suferinte gastrice, abdominale, reumatice sau osoase, in general, sa aiba insomnie iar durerile sa-i oblige sa ia calmante. In restul zilei de 20 februarie si pana pe 22 februarie la pranz, Varsatorii vor fi solicitati.
Nu stiu cat isi doresc ei asta, cata placere le va face, dar nu-si vor afla odihna. Probleme parteneriale, de afaceri se pot derula, in cea mai mare parte a lor, daca nu se comit greseli, in favoarea Varsatorilor.

Acestia beneficiaza de o scurta perioada de „gratie astrala” cand pot cere unor persoane sau institutii sa le aprobe sau sa le inlesneasca rezolvarea unui aspect profesional, banesc, de imagine sau de autoritate.
Pentru asta insa, trebuie ca ei sa nu insiste, sa nu enerveze, sa ridice pretentii rezonabile si sa-si pledeze cauza cu argumente logice nu prin efecte stilistice. In plan procesual, conflictual, acest rastimp s-ar putea sa fie perceput ca o perioada grea, intensa, epuizanta. Marte isi va face simtita prezenta prin secvente de ostilitate sau duritate ce pot veni din afara (opinie publica), dinlauntru (antipatia sefilor) ori prin rigorile unor acte normative.
Intre 22 februarie dupa-amiaza si 24 februarie, unii vor incerca sa rezolve o chestiune de ordin material, mai ales patrimonial, pe cale juridica sau pe orice alta cale legala dar cum, in acest rastimp, se va manifesta influenta Lunii Pline in Fecioara, este greu de anticipat cat succes vor avea; totusi, el nu este exclus, in ciuda dificultatilor.
Intre 25 si 26 februarie, Varsatorii vor avea ocazia sa constate ca, o serie de pareri pe care si le-au facut, mai ales in legatura cu un proiect personal, nu sunt realiste, nu sunt bazate pe informatii corecte, pe scurt, ca s-au inselat in evaluarile anterioare. Intuitia le va permite sa repare totul din mers. Excelenta forma mentala si intelectuala.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI