Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 21-27 Decembrie 2019

Postat de Urania Horoscop On 20 - December - 2019

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 21-27 Decembrie 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 21-27 Decembrie 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Decembrie 2019. Varsator 21-27 Decembrie 2019

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 21-27 Decembrie 2019

In prima parte a zilei de 21 decembrie, posibilitatea ca nativii să-și nuanțeze, în chip fericit, o decizie^o inițiativă sau o reacție publică. între 21 decembrie, după ora 14:58, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, dificultăți de administrare a puterii pe care o au din perspectiva funcției, a atribuțiilor de serviciu sau a statutului care le revine într-o instituție:

posibile tentative de destabilizare a lor prin discreditări abile, discrete, greu de contracarat; luptă cu “umbrele” în situația în care un nativ este înconjurat de rivali, dușmani, competitori sau detractori. între 23 decembrie, după ora 18:35, și 25 decembrie, ora 23:46, comunicare bună, destul de sinceră și destul de utilă Vărsătorilor, care vor putea primi un sfat util, un ajutor sau o susținere într-un proiect sau în cazul unei propuneri de promovare (laudă, recomandare, garanție profesională, credit moral acordat de o persoană “cu greutate”, cu notorietate sau cu mare credibilitate). Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și va fi prezent, până pe 20 ianuarie 2020, cu forța lui pozitivă, în sectorul ascuns sau discret al cerului lor de naștere, oferindu-le un sprijin real la nivelul inferiorității (psihism, gânduri, trăiri personale), un suport energetic extrem de util în cazul bolilor lungi, cronice, “grele”, și posibilitatea de a rezista la stresul unui tratament solicitant pentru organism. între 26 și 27 decembrie, această predispoziție astrală va fi mai profundă prin aportul Lunii în acest sector și mai ales prin impactul fazei de Lună Nouă, din 26 decembrie, care va transforma acest sector într-unul încărcat de un potențial special, de multe ori discret, dar care se va manifesta concret, în chip diferit, de la caz la caz, în funcție de vârstă și ascendent și în alte sectoare decât cele invocate acum, de noi, doar pe baza analizei apartenenței lor la zodia Vărsătorului.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI