Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 21-27 Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 19 - May - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 21-27 Mai 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 21-27 Mai 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Varsator 21-27 Mai 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 21-27 Mai 2016

Pe 21 mai, tensiuni si probleme de autoritate, de imagine sau de oportunitate a unor decizii, daca va fi vorba de Varsatori care au functie si rang. Zi esentiala pentru evolutia lor pana spre 14 februarie 2017, pentru ca, tot pe 21 mai, pe casa a X-a a ridicarii in rang, a imaginii si a succesului, se va instala Luna Neagra.
Aceasta va incepe sa marcheze in chip neplacut sau chiar periculos traseul social, profesional sau public al unui nativ cu atat mai mult cu cat, in acest „demers” astral, pana la inceputul unii august 2016, ea va sustinuta de vibratiile planetei Marte care va intra, la randul ei, in acest sector, pe 27 mai, dandu-le nativilor motive reale pentru a se angaja intr-o lupta de imagine, de aflare a adevarului, de aparare sau

demascare a altora (daca au functii) ori de mentinere intr-un statut obtinut cu ceva vreme in urma.
Marte va readuce in actualitate toate conflictele, toate acuzatiile si toate luarile de pozitie ostile ale unor rivali, ipostaze pe care Varsatorii le credeau, prin trecerea timpului, depasite. Ele vor reapare si vor tulbura apele, obligandu-i pe nativi sa-si schimbe strategia si sa reevalueze profunzimea si forta de impact a situatiilor potrivnice lor.
Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), faza de Luna Plina ii poate face pe unii dornici sa se intretina cu prietenii in lungi conversatii sau sa petreaca alaturi de acestia clipe de destindere. Mai subred este contextul astral pentru relatiile sentimentale, unde se identifica o tendinta evazionista, egoista, hedonista si vag iresponsabila sau indiferenta fata de cauza si conditia cuiva apropiat sufleteste pe care prefera, pentru linistea lor, sa-l uite ori sa-l ignore.
Contradictiile si comportamentul paradoxal vor fi amplificate de planeta Venus care va impinge relatiile sentimentale spre criza in jur de 2, 3, 4 iunie a.c.
Din 24 mai, dimineata si pana pe 26 mai (ora 17), Varsatorii se vor cufunda in izolare, tacere, meditatie, din dorinta de a se recupera dupa excesele de „socializare”, fiind preocupati de planurile de stabilizare baneasca. Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, nativii vor reveni in prim-planul vietii active, dornici sa se afirme, sa fie vazuti.


Horoscop Lunar Mai 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI