Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 21-27 Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - November - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 21-27 Noiembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 21-27 Noiembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015. Varsator 21-27 Noiembrie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015

Nota generala a preocuparilor legate de bani, din ziua de 21 noiembrie, o reprezinta, pentru Varsatori, dorinta de a intra in normalitate, de a scapa de intarzieri si complicatii, de a „rasufla usurati”.
Pe 22 si 23 noiembrie, Varsatorii se vor dovedi plini de initiativa, dornici sa se implice, sa discute, sa propuna, Este o zi a dialogurilor intense, a agitatiei, a drumurilor scurte dar, toate acestea la un loc, utile in plan practic, nu sunt la fel de favorabile in contextul nici unui fel de examinare sau concurs ori examen.

De ceea, intr-o astfel de situatie, e nevoie de temperarea impulsurilor, cultivandu-se rabdarea, atentia sporita, concentrarea pe subiect, metoda. Unele provocari pot aparea, acolo unde exista o logica a lucrurilor, de la relatiile lor cu persoane si institutii din strainatate ceea ce-i poate enerva, uimi si revolta.
Zilele de 24 si 25 noiembrie pot trece banal, cu preocupari domestice, cu tendinta de a evita situatiile ce-i solicita fizic sau psihic prea mult. Pe 26 si 27 noiembrie, sunt vizate relatiile sociale, de prietenie sau cele personale, de suflet.
Marcate, si unele si altele, de multa agitatie, de mult dinamism, ele pot cunoaste, dupa varsta si locul in societate al fiecarui nativ, etape conflictuale, rabufniri de orgoliu, crize de dreptate sau legitimitate etc., determinate de spiritul dinamic, ofensiv al fazei de Luna Plina ce se produce pe 26 noiembrie.
Soarele, care va intra in casa a XI-a pe 22 noiembrie, va dinamiza acest sector, punandu-i pe Varsatori in prim-planul unor activitati ce se desfasoara in colectiv sau prin participarea lor la o viata publica, context in care nu se vor putea abtine sa faca ordine, sa-si impuna punctul de vedere (sau interesul), conduita care nu va fi lesne acceptata de catre ceilalti participanti.horoscop-lunar-noiembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI