Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 24-30 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 23 - December - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 24-30 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 24-30 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Varsator 24-30 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, stres legat de evenimentele oficiale, cu rezonanta publica, cu impact asupra statutului lor profesional si social. Din cand in cand, o unda de noroc, va crea o bresa favorabila lor, care va echilibra situatia.
Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), Varsatorii vor deveni principiali, exigenti si vor face dese referiri la politete, norme de conduita, educatie sau chiar legalitate in relatiile cu unele cunostinte care se poarta nerespectuos, abuziv sau care incalca legi si principii morale.
Varsatorii pot beneficia de sprijinul unei institutii intr-un demers oficial pe care l-au facut deja sau pe care il vor face, in acele zile, in vederea obtinerii unui drept ce li se cuvine ori pentru a repara o neregula ce s-a

comis in detrimentul lor. La fel de bine, ii poate ajuta o persoana cu functie sau demnitate publica care le va intelege pasul si care va actiona corect, in avantajul Varsatorului nemultumit.
Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, universul interior al acestor nativi se va incarca de problemele care graviteaza in jurul unor chestiuni importante din viata lor dar care nu si-au gasit rezolvarea din motive inca neclare.
Efortul de gandire al Varsatorilor se va concentra pe identificarea acestor cauze. Luna Noua, care se va produce pe sectorul casei a XII-a, va fi un bun prilej de lamurire. Casa a III-a a comunicarii se va limpezi din 30 decembrie, cand Uranus va iesi din mersul aparent retrograd si, in felul acesta, va permite o mai buna capacitate de a transmite idei si informatii, de a asimila cunostinte, de a vorbi si a scrie, de a calatori. In schimb, opozitia Uranus – Jupiter va intensifica problemele majore de constiinta, accentuand deziluziile provocate de constatarea ca implicarea lor in initiativele colective legate de un crez, un principiu sau un ideal colectiv, au dat gres.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI