Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 25-1 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - April - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 25-1 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 25-1 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Mai 2015. Varsator 25-1 Mai 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 25-1 Mai 2015

Accentele grave, dramatice uneori, pentru o serie de nativi din zodia Vărsătorului, rămân active și în perioada 25 aprilie – 1 mai a.c. Rămâne activ și puternic determinant careul în T conturat cu câteva săptămâni în urmă.
Un careu schimbător prin formă și conținut în funcție de planetele care au tranzitat semnul Taurului, aruncând cuadraturi la semnul Vărsătorului. Aceste modificări de statut și vibrație se mențin valabile și săptămâna viitoare când, iată, un exemplu, Mercur va păsări semnul Taurului. Asta nu înseamnă că această casă a IV-a va deveni un loc ușor și simplu de rezolvat pentru nativii noștri.
Dimpotrivă, acolo se află, încă în tranzit Soarele, cel mai puternic factor astral, și Marte care lucrează împreună pe sectorul familie, rădăcini ale ființei, dar și casă, pământ ori relații trainice de familie. Dacă

aceste planete au apucat să creeze discordie în ultimele luni și săptămâni, atunci aceste discrepanțe vor continua să se manifeste.
În zodia Leu se află Jupiter care, pe 26 și 27 aprilie, va fi întărit în lucrarea lui astrală de Lună care va da profunzime și temei afectiv tuturor ecourilor acestei dispoziții astrale. Perioada nu e bună prin conflictul intens pe care îl generează, pentru nimeni, în condițiile unui proces, a unui conflict sau a unei divergențe, mai ales dacă ea este bazată pe chestiuni de legalitate, moralitate. Între 28 și 30 aprilie se pot instala o serie de tracasări și îngrijorări cu privire la bani, bunuri, administrarea lor.
Mai senine și implicit mai profitabile par a fi zilele de 30 aprilie, 1 și 2 mai când nativii pot fi în mare formă mentală, intelectul lor funcționând la maximum, făcând o figură frumoasă oriunde se vor afirma.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI