Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 25-1 Mai 2020

Postat de Urania Horoscop On 24 - April - 2020

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 25-1 Mai 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 25-1 Mai 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Mai 2020. Varsator 25-1 Mai 2020

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 25-1 Mai 2020

Intre 24 și 25 aprilie, dimineața, griji născute din administrarea dificilă a unui bun imobiliar, din condițiile locative modificate recent care generează disconfort, enervare, stricarea modului de viață obișnuit dar și situații neprevăzute în relația nativului cu un părinte care are nevoie de susținere morală, materială sau de ajutor.

Mercur va intra în ziua de 27 aprilie în acest sector și, până pe 12 mai, va introduce note de conflict verbal, de neînțelegere pe fond a lucrurilor sau a unei situaţie-limită, discuții destul de explozive unul cu sau cu mai muiți membri de familie, între 25 aprilie, după ora 10:20’, și după-amiaza zilei de 27 aprilie, pentru unii, viața e frumoasă: chemările primăverii sunt irezistibile, dorința de a comunica, de a se distra, de a fi alături de cei dragi este mare dar mijloacele de a le da curs sunt restrânse; este firesc să apară momente de exasperare, de tristețe sau de nerăbdare în funcție de vârsta și de motivul acestei tulburări sufletești. Pe 26 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 octombrie 2020, își va exercita influenta destabilizatoare în sectorul lucrurilor neștiute, enigmatice, a trecutului insuficient înțeles și va accentua spaima nativul care va avea senzația că nu le poate controla pentru că nu le dibuie rostul. între 27 aprilie, după ora 19:28′, și zorii zilei de 30 aprilie, axa celor două case ale sănătății este aspectată cu aceleași planete care, cel puțin din perspectiva lui Jupiter, acționează de un an. Vorbim, așadar, de același tablou clinic, cu aceleași vulnerabilități fiziologice și sensibilități organice. între 30 aprilie, după ora 03:27’, și 1 mai, posibile dialoguri incomode cu partenerii de orice fel: soți, asociați, rivali, co-participanți la un proiect, părți contractuale sau părți într-un proces. Vărsătorii vor avea tendința de le face acestora „surprize” pentru a-i destabiliza.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI