Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 25-31 Iulie 2020

Postat de Urania Horoscop On 24 - July - 2020

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 25-31 Iulie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 25-31 Iulie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-31 Iulie 2020. Varsator 25-31 Iulie 2020

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 25-31 Iulie 2020

Intre 25 și 27 iulie, dimineața, idei, inspirației, flexibilitate mentală, disponibilitate interioară pentru studiu, cercetare, cunoaștere, învățare, dorința de afirmare într-un plan superior de muncă și viață. Planuri legate de o deplasare în străinătate (nu neapărat, acum, pe termen scurt, ci în viitorul apropiat, atunci când va fi posibil).

între 27 iulie, după ora 07:12’, și 29 iulie dimineața, premize radicale pentru cei care au funcții, răspundere, imagine public, exercițiul autorității în plan profesional. Moment al maturității, al asumării conștiente a unor îndatoriri dar și al unor riscuri, nevoie de autocontrol. Câte un nativ poate avea norocul unui colaborator apropiat de nădejde sau al unui mic colectiv cu care să lucreze și să se consulte. între 29 iulie după ora 09:25’, și 31 iulie, la prânz, relațiile cu prietenii și cunoscuții mai apropiaţi vor fi bune, destule de corecte sau de confortabile; este, din punct de vedere astral, mai accentuată latura ludică, de bucurii împărtășite în comun, de distracție și relaxare, de (con)sfătuire, de solidaritate. Din 31 iulie, după ora 15:53′, axa celor două case ale sănătății va fi din nou pusă la încercare dar, de astă dată, în termeni astrali mult mai ușor de suportat de către organismul lor, pentru că au dispărut o parte din marcajele anterioare. Așadar, în funcție de vârstă și de tablou clinic individual, posibile suferințe organice de scurtă durată, trecătoare sau remediabile cu un tratament curent. Un loc privilegiat îl va reprezenta, întreaga săptămână, prezenta Soarelui în sectorul relațiilor parteneriale ceea ce reprezintă un ajutor, un culoar favorabil pentru relații noi, posibilitatea de a interveni eficient în soluționarea unei relații tulburate în trecut sau asocieri și contracte de mare importantă pentru existența nativului. Șansă în finalizarea unor litigii sau procese; intervenție autoritară a unui persoane în numele unei instituții menite să facă ordine și dreptate.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI