Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 26-2 Decembrie2016

Postat de Urania Horoscop On 24 - November - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 26-2 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 26-2 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016. Varsator 26-2 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, perioada marcata de o reala si intensa efervescenta a ideilor. Imaginatie productiva. Stare care se va perpetua intreaga saptamana cu momente de relaxare sau de intensificare care vor cunoaste apogeul dupa 2 decembrie.
Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, nativii, mai ales cei care au functii, ranguri, demnitati, autoritate si responsabilitate mare, se vor confrunta cu tot felul de ipostaze care le vor pune rabdarea la incercare dar care, le vor mobiliza si resursele personale. Cei maturi, cu experienta vor gestiona mai usor aceasta etapa. Cei tineri, mai vulnerabili, pot inregistra esecuri.
Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, relatiile cu anturajul vor fi intense. Fie ei insisi vor avea nevoie sa comunice si sa interactioneze cu o serie de cunostinte in virtutea unor activitati comune, fie vor dori sa se sfatuiasca. Alteori, ei vor dori sa cunoasca persoane cu care sa duca la bun sfarsit un proiect ori carora sa li se adreseze cu scopul de a prezenta o situatie in adevarata ei lumina.
Luna Noua din 29 noiembrie le poate deschide drum spre o serie de contacte umane necesare utile sau salutare. Teoretic, aspectul este favorabil si el le va permite solutiile corecte. Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, perioada mai restransa la capitolul comunicare prezenta a nativilor in societate.
Tendinta generala a Varsatorilor va fi aceea de a medita pe marginea evenimentelor de data recenta si de a evalua, cu grija situatia, de a cantari variantele, de a finisa planurile de actiune ori de a tria persoanele din preajma lor. Si asta pe fondul unor oportunitatii pe care nu le intuiesc la inceputul saptamanii care le pot inlesni planurile de dezvoltare personala sau proiectele ingenioase.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI