Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 27-3 Iulie 2020

Postat de Urania Horoscop On 26 - June - 2020

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 27-3 Iulie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 27-3 Iulie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-3 Iulie 2020. Varsator 27-3 Iulie 2020

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 27-3 Iulie 2020

In ziua de 27 iunie, preocupări de ordin financiar sau patrimonial (administrare, plasament, exploatare). Între 28 şi începutul zilei de 30 iunie, dorinţa de a nuanța nişte opinii care nativilor li se par simpliste sau brutal formulate și care, la o analiză atentă, nu li se par suficient de justificate pentru a le rosti în public fără riscul de a li se reproșa că exagerează, de unde și nevoia de revizuire a formei și conținutului acestora. În ziua de 28 iunie, Marte va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita până pe 7 ianuarie 2021. Va fi o şedere îndelungată, de excepție, de şase luni.

și zece zile, care va cunoaște o retrogradare extrem de lungă, între 7 septembrie – 14 noiembrie 2020, timp în care planeta, va tranzita sectorul comunicării, al dialogurilor, al examenelor, a învățării sau al călătoriilor. Pe fond, Marte aduce entuziasm, mobilizare rapidă și energie dar îi poate împinge pe unii nativi să reacționeze vehement sau imprudent dacă se vor lăsa conduşi de orgoliu, vanitate, impresie bună despre sine. În următoare şase luni, nu va fi vorba doar de un conflict verbal sau de ó ciocnire aspră de idei și opinii, va fi nevoie de moderație, de autocontrol și de disciplină interioară. Între 30 iunie, după ora 01:48′, și zorii zilei de 2 iulie, moment important, dar riscant și delicat, pentru cei care au funcție, putere sau imagine și nume de apărat. Între 2 iulie, după ora 04:21′, și 3 iulie, în dialogurile cu unii apropiați, Vărsătorii ar putea aduce în discuție chestiuni de metodă, de lege, de legalitate, de normalitate, de moralitate, de adecvare a unui demers care li se pare că este deformat de viziunea sau de acţiunea unui prieten. În ziua de 2 iulie, Saturn, aflat în mișcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Capricornului și, până pe 17 decembrie 2020, va relua temele de viață și sănătate specifice casei a XII-a.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI