Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 27-4 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 25 - February - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 27-4 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 27-4 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-4 Martie 2016. Varsator 27-4 Martie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 27-4 Martie 2016

Dimineata zilei de 27 februarie nu este decat continuarea unei etape astrale inceputa pe 25 februarie, care le-a dat Varsatorilor sugestii nu intotdeauna demne de urmat. Acest tranzit, care se va incheia in preajma pranzului, va accentua iesirile bruste, oarecum necontrolate sau exagerate carora le vor cadea victime acesti nativi.
Ideile lor vor fi bantuite de stranietate, initiativele vor trebui temperate, iar cuvintele supravegheate. Drumurile sunt pandite de riscurile ce decurg din decizii hazardate (daca este vorba de nativi in postura de

soferi) sau de un fel de a „starni scantei” in dialogul cu strainii.
Intre 27 februarie dupa-amiaza si 29 februarie, se pun premizele unui dezacord total intre nativ si tranzitele astrale. Varsatorii se vor purta ciudat, inexplicabil pentru cei din jur si de-a mirare chiar pentru ei insisi. Tocmai de aceea, cei din jur nu ar trebui sa-i ia in serios. Cu siguranta, peste un timp, Varsatorii vor regreta ceea ce au spus, au facut sau au provocat.
Un impuls mai puternic le va infrange autocontrolul firesc si ii va impinge sa se poarte, oricand si oriunde, ca niste vedete. Din dorinta de a se face remarcati si admirati, ei nu vor ezita sa se poarte si sa vorbeasca excentric ori sa afiseze posturi straine statutului lor, prin varsta si educatie.
Partea delicata, in toata aceasta relatie astrala extrem de dinamica, este ca tocmai ei vor fi cei dezamagiti. Simt ca nu fac bine, observa ca au gresit dar nu au puterea sa se opreasca pentru a reveni la normal.
Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Varsatorii se pot dedica cauzei unui prieten, pot fi generosi si entuziasti cu privire la un proiect public pentru care sunt dispusi sa arunce in joc sume de bani. Unele participari banesti pot fi modeste altele insa, dintr-o proasta estimare, le pot depasi posibilitatile de moment. Ce vor face? Vor revizui oferta sau se vor retrage din proiect.
Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, tumultul existential se va domoli. Fie au obosit, fie s-au plictisit, fie s-au dat cu capul de „grinda de sus”, cert este ca Varsatorii se vor izola pentru a se reface fizic, psihic, sufleteste sau chiar baneste.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI