Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 29-4 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 27 - October - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 29-4 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 29-4 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016. Varsator 29-4 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, dezvaluirile mintea acestor nativi va fi instabila, gandurile volatile, sentimentele rupte de realitate si plasate undeva, acolo sus, in nori, de unde nu le vor fi de loc utile. Un fel de a trai, a gandi si a simti total nepractic, neconstructiv.
Varsatorii insisi daca se cunosc bine, isi vor da singuri seama ca trec printr-o perioada difuza, imprecisa, instabila care le „trage, mereu, presul de sub picioare”. In jurul datei de 29 octombrie este posibil ca unii sa fie implicati in conflicte verbale sau in situatii iesite din comun, care ii vor surprinde si care nu le vor permite sa-si revina prea repede din stupoare.

De aceea, un efort de vointa, de ratiune, de spirit practic, de logica ar fi bine venit in aceasta perioada. Mai ales ca, ceea ce va tasni ca un geiser, in acel rastimp, se va repeta, la sfarsitul saptamanii, la alte dimensiuni, cu noi semnificatii.
Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), pentru cei care au functii, pentru cei care detin demnitatii de orice fel, pentru persoanele cu notorietate, peisajul astral seamana, intru-catva, cu fenomenul care se petrece in Cercul de Foc al Pacificului, unde apa fierbe si se amesteca cu lava tasnind, incontinuu, din vulcanii activi pe fundul Oceanului.
Nu putem sa enumeram toate riscurile si secventele care-i pandesc pe acesti nativi. Mai depinde si de om, de educatie, de experienta, de meserie, de conduita de pana acum. Unii, de exemplu, au iesit teferi din acel Cerc de Foc si au povestit ce li s-a intamplat, in carti memorabile.
Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, nativii se pot intrema sufleteste cu ajutorul unuia sau mai multor prieteni care le pot oferi suport moral, sustinere sociala, intelegere umana si dedicare personala. Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, va fi vremea unui „total general” dupa care se va trage si concluzia necesara.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI