Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 3-9 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - January - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 3-9 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 3-9 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015. Varsator 3-9 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015

Vărsătorii au toate motivele să fie bucuroși. Iată, primesc sprijinul Micului Benefic, Venus, începând cu ziua de 3 ianuarie și al lui Mercur începând cu ziua de 5. Aceste două planete vor evolua într-o conjuncție care, în ziua de 9 ianuarie, se va afla la grad perfect, dându-le posibilitatea să se desfășoare pe mai multe planuri într-o foarte bună formă fizică, mentală și intelectuală.
De acum, până pe 27 ianuarie, vor arăta bine, vor fi senini, veseli, puși pe șotii, vor fi simpatici, atrăgători, nostimi, inventivi, originali și profund creatori. De aceea, cei ce desfășoară activități într-un domeniu de creație sau de exprimare publică ori cei ce activează în domeniul tehnico-științific pot trage foloase prin excelenta funcționare a cuplului minte/spirit. Orice latură bună conține și o ipostază dificilă.

De aceea, unii dintre ei pot exagera devenind rebeli, egoiști, încrezuți. În sfârșit, între 6 și 8 ianuarie pot trece prin prima încercare legată de relațiile parteneriale. Unora, mai ales celor tineri, prea plini de ei sau prea încrezători în forțele proprii li se poate sui succesul la cap și, de aceea, pot comite gesturi asupra cărora nu au meditat îndelung: să-și de demisia, să părăsească un colectiv din care fac parte sau să-i explice directorul (cu toată lumea de față), că habar n-are de meserie și nu e bun ca director. Nu va fi singura provocare de acest tip din anul 2015.
Aceasta este doar una mai răsunătoare. Într-o altă direcție de viață, grozăveala, lauda de sine, încrederea exagerată și mai ales nemotivată nu este de loc conduita indicată în cazul celor care sunt anchetați sau implicați în procese. Orgoliul, aerele superioare, firea certăreață le pot aduce dușmani, sancțiuni sau pot amplifica conflictele deja declanșate. Luna Plină privește cele două case ale sănătății. Bolile cronice se pot complica, pe fondul unui tablou clinic și așa încercat, prin complicații digestive, gastrice, pancreatice sau metabolice.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI