Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 30-5 August 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - July - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 30-5 August 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 30-5 August 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 August 2016. Varsator 30-5 August 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 30-5 August 2016

Pe 30 iulie, continua tendinta manifestata deja, cu o zi inainte, spre divertisment, comunicare, socializare. Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), discrete disfunctii organice legate de metabolism, medicatie. Este vorba de o stare de satietate sau de refuz al unor alimente si medicamente sau chiar al unor reactii alergice care indica intoleranta la una dintre componente.
Alte persoane se pot arata morocanoase, lipsite de chef de vorba si dornice sa se elibereze cat mai repede de obligatiile si constrangerile care le limiteaza dispozitia de moment. Comportament mai putin cooperant la locul de munca, unde, unii, pot fi acuzati de individualism sau egoism.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), se poate vorbi de un moment important din perspectiva Lunii noi care va da o noua dimensiune si o alta semnificatie relatiilor parteneriale. Etapa este buna, pentru unii poate fi excelenta, soldandu-se cu o victorie intr-o negociere de drepturi sau de interese sau de un context care conduce, intr-un proces, spre o rezolvare fericita.
Este vorba de un inceput de drum care isi va pune amprenta pe relatiile parteneriale, pe conflictele sau pe contractele pe care le va incheia un nativ. De aceea, este de luat in calcul un fapt de viata care marcheaza o schimbare importanta, o cotitura in existenta lor.
Atentie, la riscurile asumate in urma unor acorduri la care se ajunge in aceasta perioada si care pot periclita cariera sau renumele in ciuda conditiilor materiale, sociale sau de alta natura, favorabile. Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, preocupari multiple cu privire la regimul actelor ori la administrarea unor bani si bunuri ce urmeaza a li se incredinta ori, in posesia carora deja se afla, dar regimul lor ridica probleme in continuare. Nota generala este insa una favorabila, de eficienta si legalitate.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI