Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 14-20 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 30-5 Noiembrie 2021

Postat de Urania Horoscop On 29 - October - 2021

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 30-5 Noiembrie 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 30-5 Noiembrie 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 Noiembrie 2021. Varsator 30-5 Noiembrie 2021

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 30-5 Noiembrie 2021

In ziua de 30 octombrie, conflictele sau ipostazele dificil de gestionat care, poate, s-au produs în zilele trecute vor continua și în acest răstimp, obligându-i pe nativi să se abțină de la ieșirile extravagante sau necontrolate pentru a nu amplifica efectul precar al acelor controverse sau dispute. Evoluție nu lipsită de surpriză în cazul unor procese. între 30 octombrie, după ora 21:10’, și începutul zilei de 2 noiembrie, preocupări firești de ordin financiar sau patrimonial, îndreptate mai mult spre latura administrativă, legală sau birocratică.

între 2 noiembrie, după ora 1:11′, și începutul zilei de 4 noiembrie, Vărsătorii vor beneficia de influența pozitivă a tranzitului mercurian care îi va face dispuși să asculte și partea cealaltă, să analizeze și argumentele contrare soluției lor și să-și dorească să fie corecți, fără excese și abili, fără riscuri. Între 4 noiembrie, după ora 2:53′, și 5 noiembrie, solicitări legate de exercitarea profesiei sau a funcției dintre cele mai dificile, ca efect al Lunii Noi în Scorpion, din 4 noiembrie, care va crea valuri de ostilitate și de dizarmonie în toate mediile în care nativul va fi prezent sau va trebui să-și exprime un punct de vedere ori să susțină un interes. Al doilea factor care va complica acest tranzit va veni de la planeta Marte care, în ziua de 30 octombrie, va intra în zodia Scorpionului, pe care îl va tranzita până pe 13 decembrie, timp în care va ascuți neînțelegerile, dușmăniile, rivalitățile și complicitățile vinovate, croite împotriva nativului. în ziua de 5 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie 2022, va străbate casa bolilor lungi și cronice și a legăturilor ascunse. Ea va aduce un beneficiu de înțelegere a lucrurilor rămase mult timp neclare sau fără o logică evidentă, astfel că nativii se vor putea lămuri despre ce a fost vorba, la un moment dat, în viața lor.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 6.05.2022 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI