Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 6-12 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 4 - February - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 6-12 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 6-12 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Februarie 2016. Varsator 6-12 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 6-12 Februarie 2016

Pe 6 februarie, Varsatorii le vor parea celor apropiati, mai interiorizati, mai ingandurati, cu mai putin chef de vorba, mai predispusi sa se izoleze, sa citeasca, sa mediteze. Altii s-ar putea confrunta cu dureri osoase, cu probleme reumatismale care le iau cheful de a rade sau de a vorbi, in stilul lor extrovertit.

Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11), acesti nativi traiesc un moment important pentru existenta lor: faza de Luna Noua in Varsator, este un eveniment care are loc o data pe an si-i transforma, atunci, in niste „eroi si soldati” ai zodiacului. In aceste zile ei pot sa traiasca intens o serie de evenimente care au un aer inedit, alteori ei pot fi in forma, veseli, optimisti, increzatori, dedicati vietii publice, dornici sa se afirme, sa se exprime, sa-si faca noi cunostinte, sa o ia de la capat, neobositi, neinhibati. Este adevarat ca, din spatiul tranzitului lui actual, Marte, pozitionat in casa a X-a a cerului de nastere al Varsatorilor, nu le ofera nici un sprijin, ci dimpotriva, piedici si incercari. Ba, mai mult, chiar in ziua de 8 februarie, Luna Plina va face o dubla cuadratura cu acest malefic, tragand cortina si dezvaluind, unora, in functie de varsta si locul pe care il au in societate sau de problemele cu care se confrunta in cariera, ceea ce e subred in existenta lor. Asa incat, pentru o alta categorie de nativi, se poate construi spectacolul unei dezvaluiri existentiale ce indica atat prezentul cat si viitorul si de care, daca percep mesajul, este bine sa tina cont.
Intre 9 si 11 februarie (pana la ora12), Varsatorii isi fac sperante legate de bani. Daca, in acest mecanism, prietenii sunt o conditie de realizare a unui venit, atunci au de-a face doar cu o iluzie. Intre 11 si 12 februarie, nativii se vor manifesta extrem de personal, de insistent, incercand sa-si impuna punctul de vedere oriunde se vor exprima.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI