Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop URANIA Varsator 7-13 Decembrie 2019

Postat de Urania Horoscop On 6 - December - 2019

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 7-13 DECEMBRIE 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 7-13 DECEMBRIE 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 DECEMBRIE 2019. Varsator 7-13 DECEMBRIE 2019

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 7-13 DECEMBRIE 2019

Intre 7 și 8 decembrie dimineața, frecvente “ambalări” ale nativilor în dispute, controverse, abordări în forță; Vărsătorii se vor exprima în ședințe, conferințe, întruniri, autoritar și ultimativ, mai ales dacă se vor referi la temele conflictuale care “încing spiritele”.

Incidente minore în timpul unor deplasări. între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, o avarie, defectarea unui aparat de uz casnic, o pană de apă curentă, de gaz, de electricitate le poate afecta modul de viață cotidian. Relații cam abrupte cu rudele. Pe 9 decembrie, planeta Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie ea va susține dialogul cu prietenii sau întâlnirile cu scop precis care le pot deschide nativilor perspectiva unei colaborări interesante sau a unei ipostaze de muncă și viață captivante, satisfăcătoare ori onorante. Intre 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, relațiile afective vor evolua încântător prin felul intens în care Vărsătorii vor comunica: glume, veselie, flirt, cochetărie, mobilitate mentală, jocuri ale minții, intervenții sclipitoare de natură să atragă atenția celor din jur și să-i facă simpatici și doriți în diferitele anturaje în care își vor petrece timpul liber. Un moment aparte se poate contura în preajma zilei de 12 decembrie, pe fondul Lunii Pline în Gemeni, care va influența sectorul relațiilor sentimentale și al plăcerilor de orice fel, inclusiv al bucuriilor artistice și al creativității. Din 13 decembrie, după ora 1:23, amânări sau momente neprielnice abordării unor persoane responsabile și în stare să găsească o rezolvare nemulțumirilor salariate sau profesionale ale Vărsătorilor. Stare organică trăită în chip diferit, în funcție de vârstă: cei maturi, care au acumulat oboseală organică și uzură trupească, se vor “mișca”, la propriu și la figurat, mai greu.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI