Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 28-4 Decembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-4 Decembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 7-13 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 5 - January - 2017

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 7-13 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 7-13 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Varsator 7-13 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017

Intre 7 si 8 ianuarie, situatii neplacute, enervante, care dureaza putin dar il scot din sarite pe nativ care constata ca ba una, ba alta nu merge in activitatea cotidiana. Fireste ca, in acest context, nici el nu va fi un etalon de calm si rabdare.
Intre 9 si 10 ianuarie, vacanta continua, aventurile continua, cheful de provocari si placeri este la fel de intens ca in perioada sarbatorilor. Ceva care i-a incantat va fi reeditat: deplasarea intr-un loc anume, o

vizita, un tip de chef, de masa.
Intre 11 si 12 ianuarie, excesele se vor plati. Vor suferi cei care au mancat si au baut prea mult si acum se vaita de cap, de ficat, de stomac. Se vor repara, dar starea lor de spirit nu va fi deloc usor de suportat de catre apropiati si familie. Mai trebuie spus ca nu vor avea chef de munca de loc Nici dialogurile nu vor avea vreun rezultat pentru ca intregul context astral, alcatuit din opozitii si cuadraturi pe semnele Cardinale le va da impulsuri nefericite: sa glumeasca pe seama cui nu trebuie, sa aiba replici nepotrivite cu omul, locul sau momentul, sa rastalmaceasca ceea ce li aduce la cunostinta.
Pe 12 ianuarie Mercur va intra in casa a XII-a si, de acolo, cand i se va permite de catre nativi, va face ordine si curatenie in bucataria gandirii lor, reinstaurand ordinea si normalitatea intr-un univers tulburat de placeri si senzatii contradictorii. Din 13 ianuarie, totusi, trebuie sa iasa din aceasta mahmureala spirituala daca nu si organica. Sunt destul de multe aspecte de viata publica si parteneriala care vor reclama prezenta lor.
Pentru alte categorii de Varsatori, care traiesc mai cumpatat si mai putin sau deloc hazardat, casa banilor este excelent aspectata asa incat, in urmatoarele doua saptamani, cu rabdare si metoda, ei ar putea echilibra o situatie materiala, ar putea face demersuri care sa atraga buna-vointa si intelegerea celor ce ii platesc pentru o activitate prestata si sa le ofere un plus salarial.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 27.11.2020 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

27 noiembrie - Liviu Rebreanu, Nina Cassian, Bruce Lee, Vasile Voiculescu, Naum Rîmniceanu, Aron Pumnul, Nicolae Manolescu, Charles Scott Sherrington, James Agee, „Buffalo" Bob Smith, Bruce Lee, Eddie Rabbit, Jimi Hendrix, Rick Rockwell, Caroline Kennedy, Robin Givens, Brooke Langton, Jaleel White.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI