Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 14-20 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 7-13 Mai 2022

Postat de Urania Horoscop On 6 - May - 2022

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 7-13 Mai 2022

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 7-13 Mai 2022. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Mai 2022. Varsator 7-13 Mai 2022

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 7-13 Mai 2022

In prima parte a zilei de 7 mai, posibile enervări produse din cauza unor disfuncții la locul de muncă. Sensibilitate a organismului la unele medicamente sau alimente, reacții alergice; manifestări cutanate ale unor afecțiuni interne. între 7 mai, ora 13:50’, și începutul zilei de 10 mai, relațiile parteneriale vor cunoaște momente de conflict prin felul în care se vor desfășura niște întâlniri, se vor purta niște discuții ori se vor impune niște soluții de către cei „mai puternici” din punct de vedere profesional, social sau economic.

Vărsătorii se vor „ține bine”, se vor apăra, vor combate excesele, vor oferi soluții alternative destul de credibile și, în mare măsură, vor reuși să elimine cele mai deranjante sau neavantajoase clauze ale unui contract sau ale unei înțelegeri. Totuși, nu ei vor avea victoria finală. între 10 mai, după ora 0:54’, și dimineața zilei de 12 mai, continuă să funcționeze latura benefică a unui tranzit care și până acum le-a permis să obțină câștiguri suplimentare din muncă sau avantaje de alt tip (protecția locului de muncă, rediscutarea unui contract). Pe 11 mai, Jupiter va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita, parțial, până pe 29 octombrie, timp în care va străbate sectorul comunicării. Cea mai valoroasă postură a Marelui Benefic va fi legată însă de învățare/învățătură, de studii, de absolvire, de obținerea unor diplome sau certificate de studii. Contextul le va fi favorabil tuturor nativilor, indiferent de vârstă. în ziua de 11 mai, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, în acest context, va rămâne în zodia Gemenilor până pe 23 mai, introducând oarecare îndoială sau atitudine evazivă în plan sentimental; tendința de a retracta un angajament ori de a reformula o promisiune. între 12 mai, după ora 8:35’, și 13 mai, context mai puțin relevant pentru sectorul circulației ideilor și al contactelor umane.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 6.05.2022 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI