Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 8-14 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 6 - August - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 8-14 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 8-14 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 8-14 August 2015. Varsator 8-14 August 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 8-14 August 2015

Perioada cuprinsa intre 8 si 14 august este resimtita de catre Varsatori in planul relatiilor parteneriale si de colaborare la toate nivele existentei lor. Intra in joc relatiile de fiecare zi cu sotul sau sotia, procesele, dusmanii, partenerii de afaceri.
Orgoliul, vanitatea mandria joaca un rol important, de cele mai multe ori impulsurile venind din acest fond afectiv iritat sunt cele care declanseaza complicarea situatiei sau amplificarea conflictului deja existent. Zile cu grad mare de risc pentru deteriorarea acestor relatii 13-14 august.
Prudenta maxima in cazul unor procese sau anchete. Nu incercati sa demonstrati, in nici o situatie, ca sunteti mai puternic sau mai destept decat partenerii dvs. de dialog. Indicata este, in aceasta perioada, modestia, prudenta, diplomatia, rabdarea, obiectivitatea, onestitatea. Jupiter paraseste casa a VII-a, pe care a protejat-o si a sustinut-o timp de un an, si intra in casa a VIII-a a banilor si beneficiilor materiale in relatie cu altii.
Prima semnificatie este cea a unor acte, tranzactii si intelegeri menite sa securizeze un venit, un bun, un patrimoniu. A doua semnificatie este cea a unor beneficii si avantaje materiale care se vor ivi de-a lungul unui an, ca o consecinta a evenimentelor in care sunt implicate diferite persoane care lasa (prin mostenire)

sau transmit, integral ori partial, o parte din averea si/sau lichiditatile lor, unui Varsator.
Aspect astral cu un pronuntat caracter administrativ, tranzitul lui Jupiter prin Fecioara, ii va aduce pe multi nativi, in fata notarului sau al birourilor publice. Ziua de 8 august pare sa treaca fara evenimente speciale.
Pe 9 si 10 august aveti chef de joaca, de joc, de jocuri, de distractie. Pe 11 si 12 august nu este exclusa o indispozitie gastrica. Intre 8 si 11 august risc de stricare a unor aliante sau de renuntare/anulare a unor contracte.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI