Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 9-15 Aprilie 2016

Postat de Urania Horoscop On 7 - April - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 9-15 Aprilie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 9-15 Aprilie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 9-15 Aprilie 2016. Varsator 9-15 Aprilie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 9-15 Aprilie 2016

Intre 9 aprilie si prima parte a zilei de 10 aprilie, in mod normal, Varsatorii ar trebui sa fie preocupati de casa, gospodarie, dotari casnice, curatenie, ordine sau un bun plasament al patrimoniului. Din a doua jumatate a zilei de 10 aprilie pana pe12 aprilie dimineata, nativii vor fi degajati, dezinvolti, dispusi sa se bucure de viata, preocupati sa se destina, sa se relaxeze. In plan profesional, vor fi avantajati actorii de teatru si film, regizorii si toti cei care lucreaza in cinematografie, televiziune sau, in sens larg, in media.

Vor avea intuitie, vor gasi solutii in imprejurari complicate sau vor solutiona in chip inteligent problemele curente care le pun mintea la contributie. Din a doua parte a zilei de 12 aprilie pana pe 14 aprilie dimineata, nu este obligatoriu, fiind un vorba de un tranzit mai slab ca impact energetic, ca toti nativii sa se simta rau dar, unii, mai sensibili, pot trece prin clipe in care starea lor psihica sa nu fie confortabila: o oboseala, un plictis, un dezinteres, o satietate de rutina etc. La altii, mai ales la copii, acest moment astral se poate transpune prin lipsa poftei de mancare, mofturi, refuzul hranei sau doar al unui aliment, intoleranta fata de medicamente, insomnie. In acelasi rastimp, se poate instala o stare de neliniste sau de revolta in sufletul unor Varsatori, ori de cate ori acestia se vor gandi la soarta lor, vor face bilanturi existentiale sau se vor confrunta de refuzuri si respingeri in cazul in care se vor prezenta la un interviu in vederea obtinerii unui loc de munca. Din 14 aprilie dimineata si pana la sfarsitul zilei de 15 aprilie, nativii vor incerca sa rezolve o chestiune care nu are legatura cu meseria sau profesia pe care o exercita, prin exercitarea autoritatii profesionale, datorate varstei, prestigiului, functiei, notorietatii, adica, un fel ocolit de a se impune sau de a obtine ceva, atunci cand partenerii de dialog se dovedesc neintelegatori, ostili sau necooperanti.


Horoscop Lunar Aprilie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI