Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 9-15 Martie 2024

Postat de Urania Horoscop On 8 - March - 2024

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 9-15 Martie 2024

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 9-15 Martie 2024. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 9-15 Martie 2024. Varsator 9-15 Martie 2024

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, numărul mare de planete în zodia Peștilor (5!), Luna Nouă în Pești, din 10 martie, și intrarea planetei Venus, în același semn, pe 11 martie, ar putea înlesni rezolvarea unei nedreptăți salariale, finalizarea în favoarea nativului a unei cercetări, obținerea unei hotărâri în. instanță, negocierea onestă a drepturilor cuvenite, corectarea unor erori de calcul, acceptarea unei oferte de muncă sau de colaborare (alternativă sau ocazională) care, prin venitul oferit, să le permită nativilor să acopere niște cheltuieli necesare.


Firește, nu este obligatoriu să se întâmple un eveniment favorabil în plan financiar dar contextul astral indică întrunirea condițiilor necesare pentru o rezolvare pozitivă în grade diferite, de la caz la caz. între 11 martie, după ora 02:20’, și începutul zilei de 13 martie, sectorul comunicării nu-i va avantaja pe Vărsători; aceștia se vor confrunta, din 10 martie, până pe 15 mai, cu prezența planetei Mercur în zodia Berbecului, ceea ce anticipează riscul unor conflicte verbale, a unor dispute pe teme profesionale, a unor controverse cu reprezentanții unor instituții. Și deplasările se pot asocia cu o neplăcere provocată de starea drumurilor, de măsurile administrative de ultimă oră, de dialogul confuz cu un reprezentant al statului sau chiar cu atitudinea unor persoane pe care Vărsătorul le întâlnește la o ședință (conferință, întrunire, consultare) unde, opiniile și interesele personale, simpatiile sau antipatiile vor crea și vor motiva „ieșirile” unora, prea îndrăznețe pentru a fi trecute cu vederea. între 13 martie, după ora 02:29’, și zorii zilei de 15 martie, un factor de stres poate tulbura monotonia relațiilor de familie. Ceva îi va enerva pe nativi, făcându-i să riposteze clar și fără menajamente în relația lor cu o rudă. Din 15 martie, după ora 05:16′, chef de relaxare și evadare din cadrele de viață monotone.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI