Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urnia Scorpion 14-20 Martie 2020

Postat de Urania Horoscop On 13 - March - 2020

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 14-20 Martie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 14-20 Martie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Martie 2020. Scorpion 14-20 Martie 2020

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 14-20 Martie 2020

In prima parte a zilei de 14 martie. tulburări afective, reacţii emoţionale, implicări subiective, între 14 martie, după ora 13:09. şi după-amiaza zilei de 16 martie, nevoia de a face demersurile necesare pentru a-şi pune ordine din punct de vedere administrativ sau fiscal (achitare de taxe.

obţinerea unor certificate şi adeverinţe de la autorităţile locale). între 16 martie, după ora 18:26, şi începutul zilei de , 19 martie, efort de a desluşi situaţiile încâlcite. nevoia de a se informa, de a primi explicaţii corecte. Reacţii verbale impulsive, dacă nativul este criticat pe nedrept, provocat. învinuit în mod nejustificat sau pus în situaţii delicate: în astfel de ipoteze. Scorpionul va deveni un adversar redutabil, care va “juca” fără menajamente. Din 16 martie, Mercur va reveni în zodia Peştilor, pe care o va traversa până pe 11 aprilie, timp în care va “face pe amoraşul”: va înlesni comunicarea între cei care se simpatizează într-un fel tandru şi romantic: dincolo de unele “dulcegării” care ţin de educaţia fiecăruia, relaţia dintre cei care se iubesc se poate consolida sau poate fi trăită intens, ca o mare poveste de dragoste. Intre 19 martie. după ora 3:16, şi 20 martie, veşti din partea familiei (mai ales dacă nativul locuieşte departe de ai săi). îngrijorări fireşti pentru unul sau mai mulţi membri de familie. în dimineaţa zilei de 20 martie. Soarele va intra în zodia Berbecului şi va dinamiza relaţiile de serviciu ori îi va mobiliza pe nativi pe direcţia reglementării regimului de muncă, de plată, a responsabilităţilor sau chiar a împlinirii profesionale. Se va menţine activă. întreaga săptămână, influenta pozitivă a Micului Benefic. în tranzit prin sectorul relaţiilor parteneriale; în afara unui fel de a interacţiona politicos, comod, firesc, există şi şansa atenuării unei antipatii personale sau a disponibilităţii părţii adverse spre cooperare sau chiar împăcare.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI