Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Varsator 2014

Postat de Urania Horoscop On 14 - March - 2014

Anul 2014 pentru nativii din Vărsător

Horoscop Varsator 2014

Horoscop Varsator 2014

Graţie influenţei imprevizibilului Uranus, guvernatorul planetar, sunteţi un adept al schimbărilor bruşte. Atunci când viaţa vă aruncă mingi cu boltă, aveţi tendinţa de a sări să le prindeţi mai rapid decât ceilalţi. Această calitate va fi la ordinea zilei în 2014, un an în care apar schimbări bruşte din punct de vedere domestic şi profesional. Totuşi, indiferent de evenimente, Uranus va fi de partea dumneavoastră din poziţia ocupată în Berbec, formând un sextil pozitiv şi plin de energie. Uranus se va afla la datorie în casa a treia, a gândurilor şi a comunicării. Un alt dar din partea lui Uranus este capacitatea de a lua în considerare posibilităţi la care ceilalţi nici măcar nu se gândesc, darămite să le mai pună şi în practică. Indiferent cât ar fi de radicale aceste soluţii, veţi şti că intuiţia dumneavoastră este corectă. Veţi avea mai multe momente de revelaţie, însă aceste gânduri trecătoare vor dispărea rapid. înregistraţi-le într-un fel pentru a nu le uita.
Veştile bune se ţin lanţ graţie influenţei favorabile a lui Jupiter, care va sta până pe 16 iulie în casa a şasea, a muncii şi a sănătăţii. Acestei planete îi place libertatea aproape la fel de mult ca lui Uranus, aducând întâlniri cu cei care vă pot ajuta. Dacă seriosul Saturn din casa a zecea, a carierei, vă presează prea tare şi aveţi senzaţia că aţi ajuns la capătul puterilor, Jupiter îşi face intrarea în arenă şi Vă salvează punându-vă în legătură cu superiori care ştiu de ce sunteţi capabil (probabil prin intermediul unui coleg de serviciu). înainte de a semna contractul de muncă, faceţi investigaţii şi asiguraţi-vă că nu exageraţi asumându-vă ceva de care nu sunteţi în stare sau preluând mai multe sarcini decât puteţi îndeplini. Nu uitaţi să vă uitaţi în jur înainte de a face saltul. Dacă nu aveţi nicio altă slujbă la îndemână, probabil că aşteptarea este cea mai bună soluţie. între timp, cercetaţi toate posibilităţile, căutând potrivirea perfectă. Asta nu înseamnă să refuzaţi toate ocupaţiile neconvenţionale, ci numai să vă asiguraţi că faceţi un pas înainte.

Trecerea lui Jupiter în Leu pe 16 iulie va aduce această planetă generoasă şi norocoasă în casa a şaptea, a parteneriatelor, prelungind capacitatea dumneavoastră de a fi la locul potrivit şi în momentul potrivit pentru întâlniri norocoase şi „întâmplătoare”. Desigur, sunteţi obişnuit să daţi peste prieteni, iubiţi şi chiar contacte de afaceri în condiţii neobişnuite. Nu-i nimic nou în asta, dar, începând de pe 16 iulie 2014 şi până pe 15 august 2015, vă puteţi aştepta ca în viaţa dumneavoastră să intre tot felul de oameni interesanţi, creativi şi plini de succes. Dacă sunteţi singur, cel puţin unul dintre ei vă va interesa suficient de mult pentru a vă implica într-o relaţie romantică. Fiţi atent la cei care par prea buni ca să fie adevăraţi. E posibil să aveţi dreptate în ce-i priveşte. Dacă aveţi deja o relaţie, aceasta va deveni obiectul preocupării dumneavoastră. E posibil să luaţi hotărârea de a vă căsători, de a vă muta împreună sau de a avea un copil. Totuşi, nu uitaţi de latura iubitoare de libertate a lui Jupiter. Dacă nu sunteţi satisfăcut de situaţia actuală, poate că e momentul să vă eliberaţi, şi nu ar trebui să ezitaţi. Prezenţa lui Jupiter în această casă nu va permite să fiţi mult timp singur.

în ce priveşte noii tovarăşi, unii vor avea un accent străin şi vor sosi mai ales în aprilie, când o eclipsă îşi va combina energiile cu pasionalul şi neînfricatul Marte, care se va afla la mijlocul tranzitului său prin casa a noua, a noilor experienţe, a călătoriilor, a prietenilor şi relaţiilor romantice de la mare distanţă. Până pe 25 iulie, Marte va aduce o serie de personaje care nu sunt din zona dumneavoastră. Unele sunt pozitive, însă va trebui să vă domoliţi tendinţa de a fi prea optimist şi impulsiv, care v-ar putea pune în situaţii periculoase alături de oameni pe care nu-i cunoaşteţi cu adevărat. Fiţi circumspect cu relaţiile de pe internet şi nu vă lăsaţi păcălit de aparenţe construite prin utilizarea unor referinţe dubioase. Dacă simţiţi un neastâmpăr intelectual, reluaţi-vă studiile sau gândiţi-vă să predaţi chiar dumneavoastră. Pentru că în această casă se formează opiniile legate de imaginea de ansamblu, aşteptaţi-vă să fiţi mai hotărât ca de obicei în concepţiile despre subiecte importante cum ar fi religia sau politica. Nu uitaţi că albinele sunt atrase de miere, nu de oţet!

Pentru că Uranus şi Jupiter v-au stârnit deja cheful să faceţi ceva la serviciu care să vă reflecte convingerile personale, probabil că veţi avea ocazia să deveniţi un fel de activist. Cu cât sunteţi mai ataşat de subiectul respectiv, cu atât vă veţi implica mai fervent.
Deja am vorbit despre Saturn şi Uranus, aşa că ne îndreptăm acum privirea spre Neptun şi Pluton, care se vor afla anul acesta de ambele părţi ale Soarelui natal. Milosul şi intuitivul Neptun este găzduit de zodia ultrasensibilă a Peştilor, casa a doua, a finanţelor, o altă indicaţie legată de faptul că modalitatea de câştigare a banilor trebuie să fie în consens cu convingerile personale. Ascultaţi şoaptele acestei energii invizibile chiar dacă realitatea imediată nu pare să vă permită acest lux. Pluton se va afla în Capricorn, casa a douăsprezecea, a dorinţelor subconştiente, îndemnându-vă şi el să fiţi cinstit cu dumneavoastră înşivă. S-ar putea să vă amintiţi de situaţii din trecut în care aţi luat decizii proaste sau aţi făcut alegeri superficiale, însă scopul este să vă împiedice să repetaţi vechile tipare.

Este un an incredibil de important pentru Vărsători. Schimbările apar în cele mai importante domenii ale vieţii: cămin, carieră şi relaţii. S-ar putea să fie nevoie de câteva jonglerii pentru a pune lucrurile la punct, dar sunteţi cel mai priceput la asta – şi probabil că o să va placă la nebunie!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI