Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscopul Partenerului – Perioada Martie-Aprilie 2011

Postat de Urania Horoscop On 1 - April - 2011

Horoscopul Partenerului din Berbec

Martie-Aprilie

DACA PARTENERUL DVS. ESTE BERBEC

DRAGOSTE ■ Aprilie va fi o lună decisivă în plan profesional pentru iubitul dvs. şi este important să-i fiţi un sprijin de nădejde, ca să se poate avânta spre înălţimi. După ce va rezolva toate sarcinile, vă va fi recunoscător, vă va aprecia eforturile şi răbdarea. TONUS ■ în această perioadă nivelul energiei sale vitale este foarte ridicat. Acum e momentul cel mai potrivit pentru a începe un program de întărire a să¬nătăţii. Cele mai potrivite zile în acest sens sunt 15 şi 19 aprilie. Ce-i drept, pe 16 aprilie trebuie să fie atent cu sarcinile fizice. BANI ŞI CARIERĂ ■ Stabilitatea materială va fi caracteristică pentru toată luna zodiacală, dar cele mai îndrăzneţe planuri şi proiecte financiare iubitul dvs. le poate realiza abia în a doua decadă. Nu trebuie să refuze ajutorul prietenilor şi al protectorilor. Pentru activităţi riscante sunt potrivite zilele de 22-23 martie. După 2 aprilie el va deveni mai ascuns – fiţi înţelegătoare şi îngăduitoare. Evoluţia carierei este direct proporţională cu dinamismul său, aşa că străduiţi-vă să-i sprijiniţi toate planurile şi ideiie. Acum e momentul cel mai potrivit ca el să avanseze în carieră sau chiar să devină şef. PRIETENI ■ Există riscul ca unul dintre amici să-i cauzeze neplăceri, aşa că nu trebuie să aibă prea multă încredere în noile cunoştinţe. Pentru întâlniri cu prietenii cele mai potrivite zile sunt 29-30 martie. TIMP LIBER ■ Daţi-i iubitului posibilitatea să rămână mai mult timp singur. în momentul de faţă el are nevoie de timp pentru a se gândi serios la proiectele importante şi pe termen lung. Dacă Berbecul dvs. se pregăteşte de călătorie, ar fi bine să o înceapă pe 25 martie. Pe 8-9 aprilie va reuşi să se relaxeze de minune în afara oraşului.

Horoscopul Partenerului din TAUR

DACA PARTENERUL DVS. ESTE TAUR DRAGOSTE ■¦ Relaţia cu iubitul va fi armonioasă, pur şi simplu vă veţi delecta comunicând unul cu altul. Pentru 22-23 martie planificaţi o discuţie importantă – promite să fie productivă. 27 martie este ziua cea mai bună pentru Tauri din toate punctele de vedere, aşa că profitaţi neapărat de această şansă! întâlnirea romantică de pe 15 aprilie vă va bucura pe amândoi. TONUS ■¦ Aprilie nu e cea mai bună lună în ceea ce priveşte sănătatea partenerului. Trebuie să vă asiguraţi că se odihneşte suficient^ aveţi grijă şi de alimentaţia, şi de somnul iubitului. în acest moment pentru el este important să atingă armonia interioară, să-şi facă ordine în gânduri, să lase deoparte îndoielile şi temerile. Dacă va reuşi să o scoată la capăt cu succes, îl vor lăsa în pace şi indispoziţiile. BANI Şl CARIERĂ ■¦ Nu e cazul să-şi facă planuri prea mari pentru această perioadă zodiacală, căci situaţia materială a Taurului dvs. va fi instabilă. Sunt posibile cheltuieli mari şi neprevăzute, aşa că va trebui să faceţi economii. Cu toate dificultăţile financiare, va avea destul de muncă. Va trebui să rezolve multe sarcini de rutină, dar în cele din urmă, datorită acestor activităţi, îşi va îmbunătăţi nivelul profesional. în plus, acum îşi poate stabili obiective importante în carieră. PRIETENI ■¦ Comunicarea cu prietenii va fi fructuoasă practic toată luna. Iubitul dvs. se poate relaxa minunat în compania lor. Cel mai bine ar fi să planifice întâlnirile pentru 1 şi 2 aprilie. TIMP LIBER ■¦ Cea mai utilă va fi pentru el odihna în singurătate. Nevoia lui acută de solitudine trebuie să găsească înţelegere şi răbdare din partea dvs. Respectaţi părerile şi dorinţele iubitului.

Horoscopul Partenerului din GEMENI

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE GEMENI DRAGOSTE ■¦ în momentul de faţă el nu este prea atras de domeniul iubirii, de aceea înarmaţi-vă cu răbdare. Totuşi, iubitul dvs. îşi doreşte o relaţie stabilă, aşa că nu risipiţi timpul şi banii: achiziţionaţi ceva util pentru viitoarea dvs. viaţă împreună. TONUS ■¦”în general, nu are probleme cu sănătatea. Dar măsurile de întărire a sănătăţii nu sunt niciodată inutile. Poate începe o terapie pe 22-23 martie, îşi poate alege o dietă sau un complex de exerciţii. în această lună nu-l ameninţă perioade de extenuare, aşa că forma sa fizică va fi în regulă. în schimb, ar fi cazul să-şi protejeze nervii, în special pe 6-7 aprilie, când ar trebui să fie lăsat singur. BANI Şl CARIERĂ ■¦ Dacă partenerul dvs. este un om onest şi corect, va avea noroc în aspectele financiare. 11 aprilie e o zi favorabilă – poate primi o primă, poate încheia o tranzacţie profitabilă sau poate face o achiziţie rentabilă. Investiţiile financiare sunt susţinute în această lună. Pe 22-23 martie va avea posibilitatea să apară într-o lumină favorabilă la serviciu – în comunicarea cu colegii, în rezolvarea sarcinilor directe. Curând va avansa în carieră, dar până atunci îşi poate completa studiile, poate urma un stagiu etc. Unele dificultăţi pot apărea în perioada 28 martie-13 aprilie. PRIETENI■¦ Va avea multe de rezolvat împreună cu prietenii, colegii, protectorii. Dar trebuie să fie atent şi să nu se lase păcălit. 4-5 martie sunt zile favorabile pentru comunicarea cu prietenii într-o atmosferă neformală – la o cafenea sau la un pub. TIMP LIBER ■¦ Dacă doriţi să vă petreceţi împreună o vacanţă departe de casă, cel mai bine ar fi să o începeţi pe 27 martie. în general, ar fi indicat să vă petreceţi timpul într-o atmosferă de calm şi linişte.

Horoscopul Partenerului din RAC

PARTENERUL DVS. ESTE RAC
DRAGOSTE ■¦ Deşi cea mai mare parte a timpului şi gândurilor sale va fi dedicată carierei, acest lucru nu îi va afecta viaţa personală şi va petrece cu bucurie mult timp cu dvs. Cele mai potrivite zile pentru întâlniri sunt 22-23 martie şi 19-20 aprilie. Cu toate că este ocupat, el se gândeşte tot timpul la relaţie şi la stabilirea unei legături puternice cu dvs.

TONUS ■¦ Nu sunt probleme de sănătate, dar ar fi indicat să se ocupe de întărirea organismului, să-şi aleagă o dietă şi să facă un sport. Cel mai bine ar fi să înceapă să aplice noile reguli pe 24-25 martie. Nu e cazul să pună la inimă neplăcerile de la serviciu – acest lucru îi poate afecta sistemul nervos.

BANI ŞI CARIERĂ ■¦ Cu banii totul va fi în regulă, activitatea profesională va fi sursa sa principală de câştig. Investiţiile sunt permise acum – cea mai indicată zi este 27 martie, dar o zi favorabilă este şi 29 martie. Principalele lui forţe vor fi îndreptate în direcţia evoluţiei în carieră, însă nu e cazul să se aştepte la prea multă stabilitate, deşi vor exista destule posibilităţi de dezvoltare. Poate primi oferte interesante, dar trebuie să fie precaut, deoarece există riscul de a fi înşelat în aşteptări.

PRIETENI ■¦ Relaţiile cu prietenii sunt stabile. Amici noi e puţin probabil să apară. 27 martie şi, de asemenea, 5-6 aprilie sunt zile potrivite pentru întâlniri cu prietenii într-o atmosferă neformală.

TIMP LIBER ■¦ Puteţi face o călătorie în doi, mai ales dacă aceasta va fi un pic aventuroasă – senzaţiile tari vă ajută să vă înnoiţi sentimentele. Plecarea ar fi bine să o programaţi pentru 31 martie -1 aprilie. De asemenea, el se va relaxa excelent vizionând un concert sau un show. Pe 8-9 aprilie are nevoie să rămână mai mult singur.

Horoscopul Partenerului din LEU

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE LEU
DRAGOSTE; ■¦ Sentimentele ocupă un loc însemnat în viaţa lui şi, chiar dacă e ocupat, găseşte întotdeauna timp pentru dvs. Sprijiniţi ideile Leului legate de întâlniri, în momentul de faţă el vrea să creeze pentru dvs. o atmosferă veselă şi sărbătorească. Dacă vă cunoaşteţi de puţin timp, e posibil să vă pună la încercare. Nu grăbiţi evenimentele, totul va fi bine.

TONUS ■¦ Ca întotdeauna, Leul are un tonus bun. Este plin de energie, e important ca aceasta să fie canalizată în direcţia corectă – în acest fel vor dispărea şi eventualele sale probleme de sănătate. Pe 27- 28 martie trebuie să fie mai atent – e posibilă o uşoară indispoziţie.

BANI ŞI CARIERĂ ■¦ Nu se prevăd crize în sfera financiară. Pe 22-23 martie e posibil să primească un ajutor de la părinţi sau alte rude mai în vârstă. După 28 martie va apărea dorinţa de a încerca investiţii financiare, dar nu trebuie să le facă în ziua de 30 martie. După_3 aprilie problemele legate de bănci se vor stabiliza. în martie trebuie să acorde importanţă relaţiilor cu partenerii de afaceri, e o perioadă de negocieri şi tranzacţii. Leul va dori să schimbe ceva în munca sa, poate face chiar o transformare radicală a afacerii. 27-28 martie nu sunt zile prea norocoase. Pe 30 martie trebuie să evite contactele cu conducerea, e mai bine să le amâne pentru 5-6 aprilie.
PRIETENI ■¦ Relaţia de cuplu şi auto exprimarea sunt mai importante decât comunicarea cu prietenii. Excepţie fac cei cu care desfăşoară activităţi creative. 8-9 aprilie sunt zile potrivite pentru întâlniri cu amicii.

TIMP LIBER ■¦ E bine să nu plece în călătorii la distanţă dacă nu este absolut necesar. în locul lor poate citi, poate asculta un CD, poate cunoaşte oameni noi. Pe 10-11 aprilie are nevoie de singurătate.

Horoscopul Partenerului din FECIOARĂ

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE FECIOARĂ
DRAGOSTE ■¦ Pentru el sentimentele înseamnă foarte mult, chiar dacă nu lasă să se vadă. E dornic de o relaţie stabilă şi este dispus să investească în ea forţe şi energie. Toată luna zodiacală este favorabilă în acest sens, vă puteţi înţelege perfect cu iubitul. Dacă vă cere în căsătorie, hotărâţi-vă să faceţi pasul, pentru că el este dornic de stabilitate.

TONUS ■¦ El e într-o formă bună, dar dacă la serviciu sau în alte domenii ale vieţii vor apărea probleme, acestea îi pot influenţa negativ sănătatea. Există de asemenea riscul traumatismelor şi al altor probleme neprevăzute, care îi pot afecta sănătatea, aşa că trebuie să fie atent. La sfârşitul lunii trebuie să evite suprasolicitările fizice şi emoţionale.
BANI ŞI CARIERĂ ■¦în momentul de faţă situaţia sa financiară e destul de dificilă şi îi solicită răbdare şi spirit practic. Din păcate, acum nu se întrevăd câştiguri semnificative. în intervalul 28 martie – 13 aprilie nu merită să facă investiţii şi nici planuri financiare – perioada nu este favorabilă. Nu e momentul să se ocupe de carieră, de aceea e puţin probabil ca afacerea lui să cunoască o evoluţie remarcabilă, însă trebuie să adopte o atitudine filozofică: toate la vremea lor. 8 şi 9 aprilie sunt zile destul de bune pentru interviuri şi discuţii cu superiorii.

PRIETENI ■¦Relaţiile cu prietenii sunt bune, unul dintre ei sau un protector îl va ajuta într-o situaţie dificilă. Apar şi cunoştinţe noi şi plăcute. 10-12 aprilie sunt zile favorabile pentru comunicare cu amicii.

TIMP LIBER ■¦ 0 călătorie îi va spulbera gândurile negre, ar fi bine să-l însoţiţi. însă excludeţi orice activităţi extreme. Puteţi pleca în afara oraşului pe 22-23 martie sau pe 19-20 aprilie. Pe 13-14 aprilie e mai bine să stea o vreme singur.

Horoscopul Partenerului din BALANŢĂ

DACA PARTENERUL DVS. ESTE BALANŢĂ

DRAGOSTE ■¦ Iubitul dvs. va fi dornic de întâlniri romantice, plimbări, mici surprize. El are mai mult ca sigur intenţii serioase, dar începe o perioadă nu prea favorabilă pentru căsătorie, aşa că e mai bine să nu faceţi nunta în următoarele 9 luni. Arătaţi-i că-l ac¬ceptaţi aşa cum este şi nu-i cereţi nimic în plus.

TONUS ■¦Ajutaţi-I pe iubit să-şi refacă sănătatea, aveţi grijă de alimentaţia lui şi de regimul său de viaţă. Sunt posibile acum unele dificultăţi, situaţii stresante, aşa că trebuie să-şi însuşească metodele de relaxare. Pe 1 aprilie poate începe o terapie.

BANI ŞI CARIERĂ ■¦ Nimic nu pune în pericol situaţia lui financiară. Dar multe lucruri depind de comunicarea reuşită cu partenerii şi clienţii. Acum nu se recomandă decât investiţiile mici în bunuri imobiliare. El are foarte mult de lucru, ceea ce poate deveni o cauză a pierderilor de energie (deşi, dacă îi place munca pe care o face, dimpotrivă, acest lucru îl va întări). Important este ca partenerul dvs. să nu dea dovadă de prea multă iniţiativă (în special pe 28 martie şi 13 aprilie), pur şi simplu trebuie să aştepte cu răbdare să treacă această perioadă. Apoi vor apărea noi posibilităţi pentru realizări în carieră.

PRIETENI ■¦ Unul dintre prieteni îi poate deveni partener de afaceri sau îi poate propune anumite proiecte pe care să le realizeze în comun. Prietenii îl vor ajuta întotdeauna să o scoată la capăt cu proble¬mele. Cele mai potrivite zile pentru comunicarea cu ei sunt 13 şi 14 aprilie.

TIMP LIBER ■¦ Cea mai bună relaxare i-o oferă acum schimbarea activităţii. De exemplu, trecerea de la muncă la creaţie, care îl ajută să-şi demonstre¬ze capacităţile. Dacă e necesar să plece undeva, ar fi indicat să înceapă călătoria până pe 28 martie.

Horoscopul Partenerului din SCORPION

DACA PARTENERUL DVS. ESTE SCORPION
DRAGOSTE ■¦ Luna e foarte potrivită pentru comunicarea cu Scorpionul, căci dragostea îi umple inima. Dacă vă cunoaşteţi de puţin timp, acum e momentul să vă planificaţi viaţa împreună, să vă mutaţi împreună. Partenerii cu vechime vor putea să-şi învioreze relaţia, aducând mai mult romantism în ea. Pentru 1 aprilie puteţi planifica o întâlnire.

TONUS ■¦ Chiar dacă iubitul dvs. se laudă cu o sănătate de fier, în această perioadă trebuie să aibă mare grijă de ea, să evite suprasolicitările şi frigul, să fie şi foarte atent, ca să nu se aleagă cu un traumatism. Pe 3-4 aprilie poate începe un program de consolidare a sănătăţii.

BANI ŞI CARIERĂ ■¦ El se gândeşte mult la bani şi asta este bine, pentru că acum sarcina principală este consolidarea poziţiei sale la serviciu. Va fi nevoit să depună multe eforturi pentru a câştiga suficienţi bani, dar va căpăta şi o experienţă valoroasă. Riscurile financiare nu sunt acum justificate. Va avea mult de lucru şi trebuie să se înarmeze cu răbdare, pentru că situaţiile pot fi diverse, inclusiv neplăcute. Odată cu lărgirea atribuţiilor există riscul izbucnirii unor conflicte în colectiv. Trebuie doar să aştepte să treacă perioada nefavorabilă.

PRIETENI ■¦ Prietenii fideli sunt dispuşi să-l ajute în orice situaţie, deşi e mai mult ca sigur că nu va avea timp pentru întâlniri dese cu ei. Cea mai potrivită zi pentru întâlniri cu amicii e 15 aprilie. în schimb, pentru 16 aprilie nu e cazul să planifice nimic.

TIMP LIBER ■¦ în această lună e de preferat relaxarea într-o atmosferă romantică, atât în străinătate, cât şi în oraşul unde locuiţi. Important este să existe multe distracţii şi emoţii pozitive. Călătoria în străinătate planificaţi-o pentru 10-11 aprilie.

Horoscopul Partenerului din SĂGETĂTOR

DACA PARTENERUL DVS. ESTE SĂGETĂTOR
DRAGOSTE ■¦ Iubitul dvs. este dispus să-şi dedice practic tot timpul liber iubirii, întâlnirilor şi aventurilor romantice. Aşa că rolul dvs. este să-i susţineţi iniţiativele. în general, relaţia promite să fie interesantă, în mod cert nu vă veţi plictisi.
TONUS ■¦ în această perioadă Săgetătorul dvs. are atâtea rezerve de energie încât nu e cazul să vă faceţi griji pentru tonusul lui. Totuşi, trebuie să aveţi grijă de regimul lui de somn şi de cel alimentar. în plus, nu are rost să facă risipă de forţe.
BANI ŞI CARIERĂ ■¦ El va rezolva cu uşurinţă toate problemele materiale. E drept, pe 27-28 martie sunt posibile mici dificultăţi materiale. Pe 10-11 aprilie poate face o investiţie. în primele zile ale lunii aprilie el va trebui să rezolve multe probleme la serviciu. Negocierile cu partenerii, corespondenţa de afaceri îi vor ocupa toate gândurile. De asemenea, va trebui să rezolve multe treburi de rutină. Momentan nu poate fi vorba de ascensiune în carieră, dar poate avea succese în munca de creaţie.
PRIETENI ■¦ El ştie să-şi aprecieze prietenii vechi şi devotaţi, iar ei îi răspund la fel. în momentele dificile iubitul dvs. se poate adresa fără probleme prietenilor pentru un sfat sau pentru ajutor. Asemenea prietenii sunt rare şi valoroase. Arătaţi-i iubitului că îi preţuiţi prietenii, organizând o petrecere pentru gaşca lui numeroasă. în schimb, pe 21 martie şi 17 aprilie partenerul dvs. ar trebui să stea mai mult singur, reducând la minimum orice contact, deoarece sunt posibile conflicte.
TIMP LIBER ■¦ Iubitul dvs. ar trebui să aleagă
odihna activă. Activitatea favorită îi aduce multe sa¬tisfacţii şi rezultate utile. Sunt posibile călătorii de scurtă durată, dar interesante.

Horoscopul Partenerului din CAPRICORN

DACA PARTENERUL DVS. ESTE CAPRICORN
DRAGOSTE ■¦ în această perioadă zodiacală el aspiră spre stabilitate în relaţie. Pentru a vă consolida sentimentele, fiţi mai atenţi unul cu altul: faceţi-vă mici cadouri, surprize plăcute. Cele mai potrivite zile pentru a vă întâlni cu el sunt 5 şi 6 aprilie, în schimb pe 30 martie evitaţi să vă vedeţi.
TONUS ■¦ Ca orice Capricorn, el are rezerve mari de forţe şi energie, ceea ce-l ajută să se simtă întotdeauna în formă. Din partea dvs. are nevoie de sprijin moral, pentru el este foarte important să ştie că există un om care îi va fi alături în orice situaţie.
BANI ŞI CARIERĂ ■¦ Capricornul dvs. nu va duce lipsă de bani, dar nici nu e cazul să vă aşteptaţi la venituri spectaculoase. Dacă va dori să facă investiţii sau să ia un credit, e mai bine să aştepte câteva luni. Cumpărăturile trebuie abordate raţional, evitând risipa. în aprilie iubitul dvs. va avea multă muncă de rutină, pe care va trebui să o îndeplinească la timp şi foarte bine. Este important de asemenea să se perfecţioneze profesional, să caute noi căi pentru a avansa în carieră. E bine să evite negocierile sau discuţiile cu şefii pe 21 martie şi 17 aprilie.
PRIETENI ■¦Pentru întâlniri cu prietenii, sărbători şi petreceri sunt foarte potrivite zilele de 22-23 martie şi 19-20 aprilie. în general, perioada va fi armonioasă, comunicarea îi aduce bucurie şi satisfacţii morale.
TIMP LIBER ■¦Cea mai bună metodă de odihnă sunt călătoriile scurte sau plimbările în natură. în zilele libere mergeţi la munte, la ţară – aerul curat de primăvară îi este necesar. Starea lui de spirit va deveni mult mai bună dacă îşi va petrece în mod activ şi cu activităţi interesante timpul liber, aşa că mergeţi neapărat şi la spectacole.

Horoscopul Partenerului din VĂRSĂTOR

DACA PARTENERUL DVS. ESTE VĂRSĂTOR
DRAGOSTE ■¦Pentru ca relaţia cu partenerul să fie armonioasă, este important să-i împărtăşiţi interesele spirituale. Invitaţi-I pe iubit la o expoziţie interesantă, la concert sau la teatru. Deveniţi aliata şi tovarăşa lui de idei. în aceste condiţii, practic întreaga perioadă va fi favorabilă pentru întâlniri şi pentru viaţa intimă. Vărsătorul dvs. este într-o dispoziţie romantică.
TONUS ■¦ Iubitul dvs. se va simţi minunat şi acum e momentul cel mai potrivit pentru a începe un complex de proceduri terapeutice. Sfătuiţi-vă partenerul să se înscrie la o sală de sport sau la cursuri de yoga, în felul acesta funcţiile de apărare ale organismului său vor deveni mai puternice.
BANI Şi CARIERĂ ■¦ în aprilie situaţia financiară a iubitului dvs. va fi stabilă. Pentru 27 martie puteţi planifica o vizită prin magazine – cumpărăturile vor fi reuşite. Dacă doreşte să-şi investească banii în mod profitabil, Vărsătorul dvs. o poate face pe 15 aprilie. în cariera iubitului începe o perioadă fructuoasă, acum el îşi poate schimba jobul cu unul mai interesant, poate începe o afacere proprie, poate stabili relaţii bune cu colegii. Pe 10-11 aprilie e posibil să aibă o discuţie serioasă cu superiorii.
PRIETENI ■¦ Pentru iubitul dvs. este foarte important să adune acum în jurul său prieteni care-i împărtăşesc ideile, cu care să poată şi comunica, şi lucra. De aceea, nu e cazul să vă supăraţi dacă el va petrece mai mult timp cu prietenii decât cu dvs. Străduiţi-vă să-i sprijiniţi toate ideile şi proiectele noi.
TIMP LIBER ■¦ iubitul îl va petrece citind sau navigând pe internet. Obiectivul său principal este lărgirea orizontului. De aceea, dacă el se pregăteşte de călătorie, aceasta trebuie să fie interesantă şi să-i aducă multe informaţii noi.

Horoscopul Partenerului din PEŞTI

DACA PARTENERUL DVS. ESTE PEŞTI
DRAGOSTE ■¦ în aprilie iubitul dvs. va fi foarte romantic, aşa că planificaţi cât mai multe întâlniri în această perioadă. Fiţi de asemenea pregătită pentru ideile lui nestăvilite, pentru propuneri neaşteptate şi surprize. Zilele de 10-11 aprilie sunt perfecte pentru viaţa intimă. Dificultăţi în relaţia cu bărbatul din Peşti pot apărea numai pe 21 martie şi 17 aprilie – încercaţi să evitaţi întâlnirile cu iubitul în aceste zile.
TONUS ■¦ Ca starea de sănătate a partenerului să fie bună, el trebuie să aibă o alimentaţie sănătoasă. Primăvara e cea mai potrivită perioadă pentru a renunţa la alimentele nesănătoase şi a consuma mai multe fructe, legume, fructe de mare, miere, nuci. Pe 13-14 aprilie poate începe o terapie.
BANI ŞI CARIERĂ ■¦ El trebuie să fie foarte atent în aspectele financiare. Acum este foarte important ca partenerul dvs. să renunţe la iluzii şi să muncească mult. Nu e cazul să dea bani cu împrumut sau să ia un credit. Pentru el începe acum o perioadă de noi posibilităţi creative. Dacă partenerul dvs. va şti să le canalizeze în direcţia corectă, îl aşteaptă profituri bune. în aprilie iubitul dvs. va trebui să fie harnic şi răbdător, iar rezultatele vor fi pe măsură. în acest moment este de asemenea important pentru el să se decidă în privinţa planurilor de viitor.
PRIETENI ■¦ în această lună el va fi înconjurat de prieteni devotaţi, cu care poate discuta pe teme care îl frământă, poate începe o afacere comună. De aceea nu fiţi împotriva întâlnirilor dese cu ei. Pe 27- 28 martie propuneţi-i să-şi invite acasă prietenii.
TIMP LIBER ■¦ Călătoria romantică este genul de relaxare perfectă pentru iubitul dvs. Veţi reuşi să vedeţi foarte multe şi să vă bucuraţi de zilele petrecute împreună. Voiajul va fi de neuitat.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI