Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 26-2 Decembrie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Decembrie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horosop Urania Gemeni 19-25 Noiembrie 2022

Postat de Urania Horoscop On 18 - November - 2022

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 19-25 Noiembrie 2022

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 19-25 Noiembrie 2022. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2022. Gemeni 19-25 Noiembrie 2022

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2022

In prima parte a zilei de 19 noiembrie, chestiuni banale de ordin casnic. între 19 noiembrie; după ora 12:58’, și seara zilei de 21 noiembrie, relațiile afective vor suferi de pe urma unei tendințe evazive a nativilor care vor evita să se implice într-o relație prin decizii clare; mai mult le va plăcea, celor tineri, mai ales, frivolitatea, jocul cu emoțiile, iluziile evanescente, impresiile de moment; nevoie de a acționa degajat și nestingherit de constrângeri în plan afectiv. între 21 noiembrie, după ora 19:16’, și seara zilei de 23 noiembrie, discrete accente șubrede în plan organic venite dinspre sistemul imunitar slăbit, solicitat de efort și stres, nu-i va mai putea apăra ca altădată de infecții, răceli și disconfort endocrin.

Enervări la locul de muncă. în dimineața zilei de 22 noiembrie. Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până la sfârșitul zilei de 21 decembrie, va controla sectorul relațiilor parteneriale, instaurând un registru activ, intens, uneori, până la efervescență (dialoguri, dezbateri, întrevederi, corespondentă) și va instaura grija pentru respectarea cadrelor legale. Un accent special în evoluția relațiilor parteneriale (afaceri, asocieri, proiecte comune), a relațiilor între soți sau a litigiilor și a disputelor ar putea fi observat în preajma zilei de 24 noiembrie, când va avea loc Luna Nouă în Săgetător, care va permite abordările curajoase și soluțiile autoritare. între 23 noiembrie, după ora 22:16′, și 25 noiembrie, cele patru planete în tranzit prin casa a Vll-a vor reprezenta o șansă ce trebuie fructificată în vederea obținerii unor aprobări, înțelegeri sau împăcări necesare pentru a susține un proiect de interes și beneficiu comun. în ziua de 25 noiembrie, Jupiter va reveni la mersul direct și, până pe 20 decembrie, va crea un context pozitiv pentru afirmarea profesională, pentru carieră și progres social.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Decembrie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.11.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI