Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

JUPITER

Postat de Urania Horoscop On 21 - February - 2014

JUPITER- Astrologie

Jupiter este numit în astrologie Marele Benefic, planeta fericirii, a generozităţii, bogăţiei, abundenţei, succesului şi celebrităţii. Este planeta guvernatoare a Săgetătorului şi co-guvernatoare a Peştilor, ea străbătând aproximativ un semn zodiacal pe an. în decursul acestei perioade, o mulţime de oameni se nasc cu o poziţie identică a lui Jupiter. De aceea, el determină mai puţine trăsături de personalitate, dar are o mai mare legătură cu influenţa socială asupra nativilor, a educaţiei lor, a formării anumitor valori morale şi etice şi a alegerii modului de realizare personală, în horoscop, Jupiter caracterizează atitudinea noastră faţă de legi, autorităţi, tradiţii, religie. El descrie modalităţile şi dorinţa de a depăşi limitele, de a ne găsi

Horoscop Urania Jupiter

locul în lume, de a ne realiza social, de a ne consolida statutul, de a călători, de a studia necunoscutul şi de a-i învăţa pe alţii, de a face carieră, primind cunoştinţe, educaţie şi recunoaştere.
Poziţia lui Jupiter în semnele zodiacale caracterizează atitudinea persoanei faţă de valorile culturale şi de legi, priorităţile ideologice ale acesteia. Jupiter în Berbec apără, stabileşte noi ţeluri; în Taur apreciază stabilitatea, protejează proprietatea; în Gemeni se îndoieşte de toate, dă sfaturi, critică; în Rac protejează, este umanist; în Leu întrupează ideea fericirii; în Fecioară apreciază ordinea, determinarea; în Balanţă -spiritul paşnic, ideile armoniei şi ale dreptăţii; în Scorpion este adeptul cunoştinţelor secrete şi al puterii; în Săgetător – susţinătorul virtuţilor supreme, al legalităţii şi educaţiei; în Capricorn întruchipează disciplina, competenţa juridică; în Vărsător – reformele, apărarea drepturilor şi libertăţilor individuale; în Peşti – dragostea pentru aproape, sacrificiul de sine.

Jupiterienii
Un jupiterian adevărat nu poate trăi în afara societăţii, el fiind născut pentru activitate în plan social. II caracterizează optimismul, înţelepciunea, gândirea filozofică, nivelul înalt de cultură, viziunea largă asupra vieţii, stilul autoritar, nobleţea, respectarea legilor şi moralităţii, spiritualitatea, caracterul instructiv, umanismul, norocul, generozitatea, bunăstarea, spiritul de mecenat, calităţile de lider ideologic şi spiritual.
Un Jupiter nearmonios aspectat în horoscop îi conferă unui om înfumurare, spirit autoritar, lăudăroşenie, gândire conservativă, aroganţă, lascivitate, lăcomie, înclinaţie spre risc, corupţie, sectarism, conflicte cu legea.
Profesiile jupiteriene sunt legate de învăţământ, ştiinţe, jurisprudenţă, drept, filozofie, cercetare, activitate editorială, călătorii, turism, comerţ, industrie grea, bănci, medicină, scris, sport, muzică. Printre jupiterieni sunt mulţi mecenaţi, activişti religioşi şi persoane care ocupă funcţii înalte.
Astronomie
Jupiter este o planetă gigant, care se vede pe cerul nopţii cu ochiul liber. El a primit numele zeului suprem al Antichităţii. în jurul lui se află o întreagă pleiadă de sateliţi, majoritatea botezaţi în cinstea iubitelor lui mitologice. Jupiter radiază energie proprie, iar datorită masei sale, atrage periodic obiectele cosmice ce trec prin apropiere, transformându-le în sateliţii săi temporari sau permanenţi. Jupiter este prima din seria de planete gigant care au un nucleu dur, relativ mic, în jurul căruia se roteşte o masă imensă de oceane şi atmosferă din amestecuri gazoase. Anul jupiterian durează 11,86 de ani tereştri, iar ziua are în jur de 10 ore. Jupiter are o magnetosferă puternică, ce îi determină vremea: furtuni, fulgere, vârtejuri, auroră boreală.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI