Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Leu August 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Leu / August 2013

Horoscop Lunar Leu August 2013

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Veţi fi în formă maximă atunci când Luna Nouă de pe 6 august va străluci în zodia natală. Zâmbiţi şi bucuraţi-vă de popularitatea suplimentară adusă de această cascadă de energie proaspătă cu care începe noul dumneavoastră an solar. Totuşi, faceţi un mic popas şi hotărâţi-vă încotro vreţi să mergeţi şi ce anume doriţi să realizaţi în următoarele douăsprezece luni. Apoi puneţi-vă planurile în aplicare!

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: August aduce o altă Lună Plină pe data de 21 în Vărsător, casa a şaptea. Deşi vă puteţi aştepta ca plăcerile oferite de relaţiile recente să continue încă patru săptămâni, probabil că vor fi mai temperate în jurul acestei date. Comunicarea va decurge normal atâta timp cât dumneavoastră sunteţi cel care iniţiază discuţiile.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Influenţele planetare dificile, mai ales cele din prima săptămână a lui august, recomandă măsuri de precauţie suplimentare în ceea ce priveşte informaţiile şi lucrurile de valoare. Fiţi prudent atunci când folosiţi cârdurile de debit şi de credit, inclusiv în cazul cumpărăturilor online, care acum nu reprezintă deloc o idee bună. Verificaţi-vă conturile şi descoperiţi eventualele greşeli.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: E posibil ca la serviciu să vă simţiţi suprasolicitat din cauza proiectelor, a oamenilor dificili şi a evenimentelor neaşteptate care apar în cursul lunii. Păstraţi-vă cumpătul chiar dacă e ultimul lucru pe care doriţi să-l faceţi. Deciziile pripite aduc întotdeauna regrete. De asemenea, evitaţi călătoriile, iar dacă ieşiţi în oraş e mai bine să vă ia cineva cu maşina sau recurgeţi la un şofer profesionist.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,7,10,12,15,16, 24,29
Zile nefavorabile: 3,4,11,17,18,23,25, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / August 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI