Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Leu Decembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2013

Horoscop Urania Lunar – Leu / Decembrie 2013

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2013

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Scena domestică va continua să vă încânte graţie aspectului favorabil format între Jupiter din Rac şi Saturn din Scorpion. Folosiţi-vă creativitatea pentru a decora casa de sărbători, apoi primiţi în vizită rudele şi prietenii. Este o perioadă excelentă şi pentru a vă gândi la proiectele din primăvară şi la renovarea casei.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Deşi vă veţi bucura din plin de viaţa în familie, veţi avea şi multe oportunităţi de a vă întâlni cu prietenii. Perioada aceasta este perfectă pentru reuniunile de sărbători, fiind susţinută de Luna Nouă de pe 3 decembrie din Săgetător, casa a cincea, şi de Luna Plină de pe 17 decembrie din Gemeni, casa a unsprezecea. Alături de evenimentele sociale, este posibilă şi o relaţie romantică, iar dacă sunteţi singur, aţi putea întâlni o persoană fascinantă în timpul tranzitului lui Mercur prin Săgetător, între 5 şi 23 decembrie.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Pe 22 decembrie, Venus intră în mişcare retrogradă în Capricorn, casa a şasea. Această influenţă, care va continua până la sfârşitul lui ianuarie, va aduce câteva provocări la serviciu, în special legate de relaţiile cu colegii şi de proiectele blocate. Nu vă aşteptaţi să primiţi undă verde pentru o întreprindere majoră care necesită aprobarea unui factor de decizie sau finanţare, inclusiv o promovare sau o ofertă de serviciu. Dacă aşteptaţi o mărire de salariu sau o primă, probabil că vor fi mult mai mici decât aţi sperat.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 7 decembrie, Marte intră în Balanţă, casa a treia, şi va forma un aspect conflictual cu Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn în ultima săptămână a anului. Călătoriile sunt predispuse la amânări şi contramandări şi va trebui să fiţi extrem de prudent atunci când conduceţi maşina. Dacă veţi participa la evenimente sociale, cereţi să fiţi luat cu maşina de acasă sau apelaţi la un şofer profesionist.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 7,9,11,14,15,20,26

Zile nefavorabile: 1,3,4,6,10,18,21,25,27,30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Decembrie 2013


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI