Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Leu Ea/EL 2012

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2012

Horoscop Urania Leu Ea/El
23 iulie – 23 august Planeta guvernatoare: Soarele

Leu – EA este dornică de romantism, vrea să se îndrăgostească de un bărbat atrăgător, de calitate şi de încredere

X0X0X0 Ea/EL 2012

în acest an încrederea dvs. în persoana iubită va deveni nelimitată, dar lucrul aceasta nu se justifică întotdeauna, aşadar străduiţi-vă să vă percepeţi partenerul cât mai realist.

Până la începutul lui septembrie, concentraţi-vă atenţia asupra educaţiei copiilor, dar în acelaşi timp învăţaţi şi dvs. ceva de la tânăra generaţie, în special să fiţi spontană şi optimistă. Pentru că aceste calităţi sunt foarte necesare şi în viaţa unui adult. Stabiliţi-vă numai ţeluri concrete, pe care să le puteţi atinge în următorii unul sau doi ani, în caz contrar nu vă veţi simţi împlinită. Abilitatea dvs. în afaceri, dinamismul şi spiritul de iniţiativă vă ajută să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. Primăvara, ce-i drept, pot apărea mici probleme financiare, dar ele nu vor face decât să vă întărească dorinţa de a căuta metode pentru a câştiga mai mult. în a doua jumătate a anului învăţaţi să abordaţi cu mai multă simplitate problemele şi să vă protejaţi sistemul nervos. Călătoriile e mai bine să le planificaţi din timp şi să vă pregătiţi serios în vederea lor.
Fiţi deschisă pentru aventuri! Nu vă temeţi să vă ară
LEU EA decada I – între 23 iulie şi 1 august
Sarcina dvs. constă în a găsi un serviciu care să vă aducă nu numai satisfacţii morale, ci şi profit. Stabiliţi contacte cu cât mai multe persoane – în felul acesta vi se va propune foarte curând un loc de muncă nou şi interesant. Până la jumătatea lunii martie străduiţi-vă să evitaţi situaţiile conflictuale cu mama, pentru că amândouă veţi fi foarte irascibile în această perioadă, începând cu luna mai pregătiţi-vă de schimbări, permiteţi-le unor oameni noi să intre în viaţa dvs., fiţi deschisă şi comunicativă. Din octombrie până în decembrie veţi reuşi să o scoateţi la capăt cu toate problemele de familie.
LEU EA decada II – între 2 şi 12 august
Iarna petreceţi mai mult timp cu copiii, ajutaţi-i să-şi stabilească ţelurile de viitor. în aprilie trebuie să vă cântăriţi forţele cu mare grijă: nu promiteţi ceea ce nu puteţi face. Din martie până în iunie fiţi atentă în comunicarea cu superiorii, deoarece e foarte posibil să fiţi dusă de nas. în a doua jumătate a anului bizuiţi-vă pe intuiţie – ea nu vă va înşela.
LEU EA decada III – între 13 şi 23 august
Să vă susţineţi punctul de vedere este o alegere foarte corectă, pentru că numai oamenii care ştiu exact ce vor se bucură de respectul celor din jur. în timpul verii reputaţia dvs. e posibil să aibă de suferit din cauza bârfelor şi a intrigilor unor răuvoitori, în această perioadă e bine să călătoriţi mai mult, să cunoaşteţi ţări noi, să vă faceţi cunoştinţe interesante.

LEU – EL va deveni grijuliu şi tandru cu cei mai apropiaţi oameni, dar va fi un adevărat dictator la serviciu

Din Ianuarie până în august pentru iubitul dvs. este foarte important sprijinul din partea celor apropiaţi, dar în acelaşi timp şi el trebuie să se ocupe de familie. în prima jumătate a anului dorinţa de afirmare îl va face

să acţioneze cu îndrăzneală şi să înainteze cu hotărâre spre ţelul său. Important este să-şi poată potrivi posibilităţile reale şi dorinţele. în anul 2012 Leul trebuie să înveţe să stabilească pentru el şi pentru colectiv sarcini mai clare şi n-ar fi rău să capete cunoştinţe noi în domeniul psihologiei şi al conducerii personalului. în felul acesta o va scoate la capăt mai uşor cu problemele de la serviciu. în disputele cu şefii sunt importante tactul şi spiritul diplomatic, dar în acelaşi timp este necesar să-şi susţină şi punctul de vedere, în caz contrar cum va putea şeful să-l recunoască pe profesionistul din Leul dvs.? De pe 5 octombrie situaţia de la serviciu se va ameliora în sfârşit şi el se va ocupa şi de treburile casei, abordându-le constructiv şi cu seriozitate. Permiteţi-i soţului să se ocupe singur de bugetul familiei.
LEU EL decada I – între 23 iulie şi 1 august
Un plan clar de acţiune, iată ce-i trebuie Leului dvs. în perioada din ianuarie până la jumătatea lui martie. Dar nu e cazul să stabilească obiective globale şi pe termen lung, fiindcă în primul rând acestea trebuie să fie uşor de realizat. De pe urma fiecărei dorinţe împlinite el trebuie să simtă satisfacţii morale, în caz contrar dezamăgirile, iar uneori chiar depresiile vor fi inevitabile. Viaţa partenerului dvs. se va schimba radical dacă va învăţa să nu se supere din cauza oricărui fleac. Nu trebuie să uite nici de odihnă şi să doarmă suficient. Deosebit de reuşite vor fi călătoriile peste hotare.
LEU EL decada II – între 2 şi 12 august
In ianuarie-februarie el va reuşi în sfârşit să se relaxeze şi va putea culege în sfârşit roadele muncii făcute înainte. La sfârşitul lui iunie, datorită lui Jupiter, partenerul dvs. îşi va descoperi noi aptitudini, va dori să fie activ şi întreprinzător, iar prietenii apropiaţi îl vor susţine şi îl vor ajuta. Ajutaţi-l să-şi pună în practică ideile şi planurile cele mai îndrăzneţe.
LEU EL decada III – între 13 şi 23 august Până la începutul lui octombrie îl aşteaptă un număr uriaş de negocieri, călătorii, întâlniri de afaceri. Se vor bucura de succes mai ales aceia dintre Lei care au legătură cu activităţile comerciale, jurnalistica, transportul, afacerile de anvergură medie, consultanţa. în august el trebuie să acorde o atenţie specială relaţiei romantice.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI