Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Leu Ianuarie 2013

Postat de Urania Horoscop On 10 - January - 2013

Horoscop Urania Lunar – Leu / Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Leu Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Socializarea din vacanţă se prelungeşte şi în noul. an, deoarece Venus se află în Săgetător, casa a cincea, până pe data de 8. Ulterior, Venus va ajunge în Capricorn, casa a şasea, această influenţă fiind excelentă pentru întâlnirile cu colegii de serviciu după orele de program.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Provocările vor afecta cel puţin o relaţie în jurul datei de 27, când are loc Luna Plină în semnul dumneavoastră zodiacal. Sunt posibile conflicte familiale, dar s-ar putea să fiţi implicat într-o discuţie în contradictoriu şi la serviciu ori în timpul unei întrevederi profesionale. Dacă e nevoie să mergeţi la un avocat, un contabil sau un medic, încercaţi să programaţi întâlnirea la începutul lunii.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Deşi în ianuarie veţi resimţi suişurile şi coborâşurile legate de serviciu, Luna Nouă de pe 11 din Capricorn, casa a şasea, vă va aşeza în luminile reflectoarelor până în februarie. E momentul să stabiliţi contacte, să cunoaşteţi mai bine un anumit factor de decizie şi să profitaţi de ocazia de a prelua un proiect suplimentar – atâta vreme cât acest lucru nu vă suprasolicită. Faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a ocoli oamenii dificili în prima săptămână din ianuarie.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Luna aceasta, călătoriile nu sunt recomandate deoarece mai multe planete formează aspecte conflictuale cu Uranus din Berbec, casa a noua. Dacă sunt absolut necesare, încercaţi să evitaţi zilele de 3, 12 şi 25. De asemenea, există posibilitatea să primiţi veşti neaşteptate de la o rudă sau de la cineva aflat la distanţă. Dacă sunteţi elev, faceţi planuri în avans deoarece fondurile de şcolarizare se pot modifica sau amâna.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5, 8,9,13,16, 21,22,23
Zile nefavorabile: 4, 6,10,12,17,20, 24, 31
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Ianuarie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI