Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Leu Iunie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - May - 2013

Horoscop Urania Lunar – Leu / Iunie 2013

Horoscop Lunar Leu Iunie 2013

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Deşi, în general, Mercur retrograd nu reprezintă un avantaj planetar, în cazul de faţă ar putea fi. Aflat în Rac, casa a douăsprezecea, Mercur intră în mişcare retrogradă pe 27 şi va rămâne aşa până pe 20 iulie. în această perioadă, este probabil ca al şaselea simţ să cunoască un impuls, aşa că ascultaţi-vă intuiţia, mai ales în legătură cu finanţele şi prietenii. în acest sector, Mercur retrograd vă mai poate ajuta şi să găsiţi anumite lucruri pierdute.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Prietenii şi socializarea vor continua să se afle în prim-planul preocupărilor dumneavoastră graţie Lunii Noi de pe 8 iunie din Gemeni, casa a unsprezecea. Fiţi însă precaut şi nu amestecaţi banii cu prieteniile. Cineva ar putea încerca să profite de firea dumneavoastră generoasă livrându-vă o poveste lacrimogenă în speranţa de a obţine un împrumut.


Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Sarcinile de serviciu se aglomerează în săptămâna în care are loc Luna Plină de pe 23 iunie din Capricorn, casa a şasea. Aveţi grijă şi nu vă suprasolicitaţi, deoarece energia lunară poate aduce o răceală dacă sunteţi epuizat.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Câteva planete intră în conflict cu Uranus din Berbec şi cu Pluton din Capricorn. în afară de a avea grijă de dumneavoastră înşivă, e bine să fiţi atent la persoanele dominatoare şi la cele care doresc începerea unui conflict. De asemenea, nu faceţi confidenţe pentru că spusele dumneavoastră ar putea ajunge la urechile tuturor. Aceste influenţe planetare ar mai putea declanşa şi nevoia de a călători în interes de serviciu sau pentru a veni în ajutorul unei rude. Evitaţi însă călătoriile de vacanţă opţionale.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,6,13,18,22, 26, 29 /strong>
Zile nefavorabile: 2,5,10,12,17, 23,30<

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Iunie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI