Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Leu Luna Noiembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 5 - November - 2011

Leu – Previziuni pentru Luna Noiembrie 2011

Această lună este marcată de tranzitul planetei Marte prin zodiile Leului şi Fecioarei, care ocupă sectorul personalităţii şi cel al veniturilor financiare din horoscopul general al Leilor. In prima parte a lunii noiembrie, planeta Marte va face opoziţie cu Neptun, aducând întârzieri, obstacole şi situaţii complicate în toate demersurile ce au legătură cu relaţia de cuplu sau cu mediul social. Nativii doresc să se impună, dar întâmpină rezistenţă din partea celor cu care intră în contact. Sunt deschişi spre dialog, dar nu vor accepta să fie conduşi. în partea a doua a lunii noiembrie planeta Marte va face trigoane cu Jupiter şi Pluton, aspecte puternice, constructive din punct de vedere profesional. Nativii pot pune bazele unor proiecte pe termen lung, care să le aducă succes şi bunăstare materială, cu condiţia de a fi buni strategi, realişti şi cumpătaţi.
Soarele tranzitează zodiile Scorpionului şi Săgetătorului, care ocupă sectorul familiei şi cel al riscurilor, aventurilor şi relaţiilor cu copiii, din horoscopul general al Leilor. în prima parte a lunii, Soarele face sextil cu Pluton, aspect care conduce spre asumarea unor noi responsabilităţi la serviciu, care se vor răsfrânge apoi asupra familiei. în partea a doua a lunii noiembrie, Soarele va face conjuncţie cu Nodul Nord şi cuadraturi cu Marte şi Neptun, aspecte de implicare puternică într-o relaţie afectivă, asumarea unor riscuri, cu tendinţă spre libertate, acceptarea propriilor idealuri şi a pierderilor ce urmează acestor decizii.

Planeta Venus se află în mers direct prin zodia Săgetătorului, care ocupă sectorul riscurilor, aventurilor şi relaţiilor cu copiii, din horoscopul general al Leilor şi face în prima parte a lunii conjuncţie cu Mercur şi Nodul Nord, aspecte important de regenerare afectivă. Unii nativi se vor îndrăgosti, alte persoane vor concepe sau naşte copii, cu toţii vor trece un important test care cere renunţarea la trecut şi renaştere în plan sentimental. în partea a doua a lunii, planeta Venus va face cuadratură cu Uranus şi sextil cu Neptun,
aspecte care determină nativii să acţioneze imprevizibil, să dea dovadă de independenţă, revoltă, nesupunere, acţionând haotic, după instincte şi dorinţe. Trebuie să asculte vocea intuiţiei, să-şi urmeze dorinţele sufleteşti, acţionând corect.
Planeta Mercur se află în tranzit prin zodia Săgetătorului, care ocupă sectorul riscurilor, aventurilor şi relaţiilor cu copiii din horoscopul general al Leilor, iar pe 24 noiembrie va intra în mers retrograd. Planeta Mercur va face conjuncţii cu Venus şi Nodul Nord aspecte care cer nativilor să-şi reevalueze dorinţele afective sau sociale. Să fie capabili să analizeze corect propriile sentimente, să promoveze adevărul, pentru a obţine astfel armonia în toate relaţiile. Pot să-şi urmeze idealurile afective sau sociale, dând dovadă de onestitate, corectitudine şi reciprocitate.
Planeta Jupiter se află în mers retrograd prin zodia Taurului, care ocupă sectorul carierei şi al vieţii sociale din horoscopul general al Leilor şi face, în această lună, trigoane cu Marte şi Pluton aspecte foarte bune pentru carieră, relaţiile de la serviciu, schimbarea locului de muncă sau începerea unor noi activităţi, parteneriate pe termen lung. Dacă vor întâmpina obstacole în ascensiunea şi proiectele lor se datorează acţiunilor incorecte.
Planeta Saturn se află în mers direct prin zodia Balanţei, care ocupă sectorul comunicării din horoscopul general al Leilor şi face în această lună trigon cu Neptun şi opoziţie cu Luna Neagră, aspecte ce ajută nativii să evolueze spiritual, să înţeleagă nevoile partenerului şi a oamenilor cu care intră în contact. Nativii au şansa de a renaşte din punct de vedere spiritual, intelectual şi mental, dacă reuşesc să nu se mai agaţe atât de nevoia exagerată de libertate şi conducere.
Luna Neagră tranzitează zodia Berbecului, care ocupă sectorul studiilor, călătoriilor şi relaţiilor cu străinătatea din horoscopul general al Leilor şi face în această lună trigoane cu Venus şi Marte, aspecte care oferă o viziune realistă asupra idealurilor afective şi materiale. Este momentul în care lucrurile se vor cerne în viaţa lor sentimentală, cu sacrificiile de rigoare, putând ca de acum în colo să înceapă o nouă etapă în viaţa lor.

Horoscop Urania Lunar-Leu Noiembrie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI